изграждане на градинско мебели от дървени - най-добрите идеи

Разбира се, можете да получите прости пластмасови столове от магазина за хардуер, а терасата или жилищната площ в градината са обзаведени. Но кой слага качествена и индивидуалност, със сигурност ще бъде по-добра от изграждането на стилния си градински мебели. Най-добрите възможности, които показваме в нашия пост.

Коя дърво за външна употреба?

По принцип, е полезно да се постави на устойчивост на атмосферни влияния и устойчиви на вредители гори. Това не означава автоматично тропическо дърво: вътрешното робини, в пълноценността, също често наричана "акация", е също толкова добра, колкото всяка тропическа дървесина и поне толкова устойчива.

  • Също така четете - изграждане на стол за палуба или шезлонги сами
  • Също прочетете - Планирайте градинския стол от палети и изграждане
  • Също така четете - градински мебели или лазерни

Други подходящи видове дървесина за употреба на открито са например:

  • Дъглас
  • Лиственица или много трудно
  • Bongossi Wood

Можете да прочетете повече за това в този пост.

Разбира се, можете да използвате и други гори, трябва да ги защитите съответно. Всичко за правилната защита на дърветата прочетете в нашия специален принос.

Силен в тенденцията: градинско мебели от палети

Изграждането на мебели от стари (или ново) Europallets е силно тенденция през последните години. Лесният за споменаване Europalets е интересен материал, който прави много.

Пейки, таблици и фоайе групи могат лесно да бъдат произведени чрез просто подреждане на палети един върху друг и се въртят. Забележките са доста лесни за изключително изкуствено.

Ако палетите след това се боядисат с цветовете на Weter Protection, те са доста подходящи за външна употреба. Но препоръчва се винаги е малка подстройка (дървени блокове, мебелни крака), така че дървото на дъното не е директно и постоянно почиваше на мокро под земята.

Интересен външен вид може да бъде постигнат и с цветове на креда. Те се вписват особено добре с палетните мебели, но след това трябва да бъдат защитени с устойчива на атмосферни влияния Clearcoat. Вземете съвпадение на възглавници и стъклена плоча за палетната маса на вашата ванар.

Други идеи за градинско обзавеждане

Можете да използвате и двете стари плодови кутии като декоративни и индивидуални седалки, както и изграждане на холивудски люлка, изработени от дърво. Нека въображението ви играе и да направи своя градина творчески.

Една добра идея може да бъде също така да се използват дървесни стволове и стволови части в оригиналната им форма: уловени дървесни пънове като места за сядане, настолен крак от особено голям дървесен пън, покрит със съвпадаща плоча. Ако имате нужда да отстранявате дърветата от имота си, помислете дали не можете да трансформирате дървесните пънове в местата за сядане.

Съвети и трикове позволяват на себе си да бъдете вдъхновени от творчески идеи в градинския дизайн - много могат да се изграждат с относително малко усилия.