Планирайте и изградете градински стол от палети

Дървените палети са многостранно строително средство. От градински столове до шезлонги, можете да създадете атрактивни, удобни и стабилни собствени конструкции. По време на строителството основната структура на палетите е частично интегрирана в цялостната структура. До каква степен палитрата все още може да бъде разпозната, е въпрос на вкус.

Възможности за основната конструкция

Основните размери на стандартизиран европалет са шестдесет на осемдесет сантиметра с височина на монтаж 14,4 сантиметра. Широчината от шестдесет сантиметра е идеалното измерение за седалка. Структурата на палета се състои от две дървени нива на летви. При най-простата конструкция за изграждане на градински стол, пълните палети могат да бъдат „заковани заедно“.

  • Прочетете също - прекриване на градинския стол и улесняване на грижите
  • Прочетете също - Изградете свой собствен шезлонг или шезлонг
  • Прочетете също - планирайте добре градинския си стол, преди да го изградите сами

Тъй като комфортът при сядане на градински стол се постига чрез леки наклони до характера на шезлонг, с малки интервенции могат да се постигнат много удобни наклони на седалката и облегалката:

  • Част от ръбова дъска с дистанционни блокове се отрязва от втори палет. С този компонент площта на седалката се увеличава към облегалката.
  • В седалката е поставена дървена облегалка, тук е подходяща и част от втори палет.

За по-силно модифициран европалетен стол, палетите са частично демонтирани:

  • Долното ниво на летвата се отделя от палета, а частите на ръбовия борд се оставят като рамка с дистанционни блокове.
  • Рамката на седалката може да бъде поставена в наклонено положение на седалката чрез сгъване на краката отпред. Дължината на стъпалата определя наклона.
  • За облегалка са подходящи повърхностни летви, чиято подконструкция, включително дистанционни блокове, е демонтирана.
  • Два компонента на палета, които са диагонално блокирани, могат да бъдат сглобени, за да образуват х-образна конструкция на стола.

Крепежните елементи и връзките са стабилно монтирани от завинтен ъгъл и панти.

Папул или покритие

Комфортът за сядане зависва силно на меката седалка. Отворената рамка може да бъде покрита със съразмерна тъкан. Алтернативно и в зависимост от дизайна, видимостта на палетната конструкция според подложката. От насипни възглавници за стол за поставяне до пяна, тапицирани и покрити пяна или столове, богати на опциите на оборудването.

Съвети и трикове не свързвайте подложката с градината стол строителство. След това можете, дори без да се налага да премествате тежката цялостна конструкция, да реагирате на валежите.