Здравно застраховане на вода щети

Застраховката на сградата е абсолютно задължителна за всеки собственик на имот. По правило финансиращата банка изисква доказателство за подходяща застраховка. Кои застрахователни обезщетения са включени в сградната застраховка за щети от вода, обаче се различават в зависимост от застрахователната компания или. след дипломирането.

Притежателят на полицата има възможност да осигури допълнителни ползи по всяко време, като например защита срещу природни опасности. Щетите, причинени от природни сили, са щети, причинени от наводнения. В някои случаи вместо застраховка на сграда се използва и застраховка за домашно съдържание за щети, които засягат или унищожават инвентара чрез външни влияния. Следователно прецизната информация е много важна, за да бъде защитена правилно при извънредни ситуации.

  • Прочетете още - Когато застраховката покрива щетите от вода в мазето
  • Прочетете още - Застрахователно обезщетение за щети от вода
  • Прочетете също - Докладвайте щетите от вода възможно най-скоро

Какво представлява вредата от вода и какво не е застраховано със застраховката на сградата

По принцип застраховката покрива щети, причинени от изтичане на вода от тръби или маркучи. Това включва тръби за водоснабдяване, системи за гасене на вода, тръби за отопление, климатизация или слънчеви системи, радиатори, санитарни системи и котли. Тази повреда обаче трябва да се дължи на конкретно събитие, като замръзване. Ако възникнат такива щети, застрахователната компания ще се погрижи за уреждане на щетите. Въпреки това могат да възникнат допълнителни води на вода, които след това не са приети от застраховката или. трябва да бъдат застраховани допълнителни. Това са например повреди, причинени от високи или подземни води, през канализацията на покрива, чрез вана вода, чрез почистване на вода и от задна вода. Също така осигурените са водни увреждания на сгради, които не са завършени или и елементарни щети.

Разходите за застраховане на сгради с водни щети

В застраховката за строителство тя е предимно от какъв вид собственост трябва да бъде гарантирана. Ако това е нова сграда, стара сграда, има стопански постройки, колко високо е тялото? Други индивидуални фактори играят роля в сумата на приноса. В допълнение, разходите са много различни от застрахователната компания за застрахователна компания. За нормална еднофамилна къща, с годишна застрахователна сума от ок. 200 евро до прибл. Могат да се очакват 400 евро. Ако са застраховани и природни опасности, застрахователната премия се увеличава с около. 100 до 300 евро годишно.