мисли за грешен или правилен висящ на завеса

В много водачи се говори, като висяш завеса на правото и грешното. Разбира се, има опит за търсене, ефект на стаята и практически аспекти. Наистина правилно или грешно не е там. Личният вкус и структурните условия решават. Някои FAY правила помагат да реализират декорацията на ужас.

Погрешно, дясно и различно

Той е сравним с избора на цвят на стената. Погрешно и право не съществуват. Само обстоятелството може да бъде описано като неправилно, че естетическият и оптичният резултат не съответстват на предвидения ефект на настройка. Разбира се, при планиране предварително на общите фактори, като например ширината на супернатанта на завесата на завесата, трябва да бъде обсъдена. Всеки, който не възнамерява препоръките и не следва, не се обърква, а различно.

Колко високо е прикрепена прът за завеса, е въпрос на вкус. Кръстната лента не е далеч над прозореца, водеща до ограничена оптика, очевидно и искана от някои хора. Дори половин високите крайни завеси генерират специален образ, който е предназначен или не е искал.

Технически и термични аспекти

Разликата между стената и окачването на завеса са някои технически и термични аспекти, които трябва да се вземат предвид. Прозорецът образува буфер между външната и вътрешната температура. Следователно кондензацията не трябва да се избягва. Тази влага трябва да избяга. По-нататък завесата оцелява от страните, с повече разстояние до стената, тя трябва да бъде монтирана. По този начин разпръснатият въздух насърчава премахването на влагата.

Следните други практически аспекти следва да бъдат интегрирани в естетически предвиденото решение:

  • Няма изпъкналост на завесата поради первазацията или дръжката на прозореца
  • Неволно смилане на долната вила на пода на пода
  • Предотвратява допълнително сбиване, което допълнително предотвратява напълно завесата
  • Издадете поверителността в полу-високи завеси, подходящи
  • Изберете технология за окачване на завеса и желание

Висящи завеси с отвори и контури на завеси с държачи. Телните системи са модерна алтернатива. Таванните завеси могат да бъдат окачени завеси и стени с височина с плъзгащи се пързалки или ролки.

Съвети и трикове Ако имате впечатление, вашата завеса не е красива, обикновено пренебрегвате аспект при планирането.