Покривач на заплата - колко е?

Тези, които обичат да се движат на шеметна височина, все още искат да получават съответните заплати. Тук ясно показваме колко високи са заплатите на един покрив след тяхното обучение. Така че винаги сте информирани по време на преговорите.

Стартова заплата за покривачи

Началната заплата за обучен покрив е приблизително между 1.500 и 2.000 евро. Колебанията се дължат не само на региона, в който търсите работа като покривник, но и на вашата собствена квалификация.

  • Прочетете също - Какви са разходите за покривника?
  • Прочетете също - Описание на услугите за покриви
  • Прочетете още - Покривни правила и разпоредби - информативни помощници

Годините работа са най-важният фактор

При изчисляване на заплатата най-важните фактори са професионалните години, които калфата завършва след завършване на обучението си. Ако тези години бяха завършени и в една особено уважавана и технически опитна покривна компания, те броят малко повече.

Допълнително умение - допълнителни пари

Всяко допълнително обучение може да бъде ясно отразено в месечната сметка за заплата. Не винаги трябва да са изцяло специфични за работата умения, които могат да накарат шефа да плаща повече.

Очевидните познания, като например лиценз за заваряване или шофьорска книжка на мотокар, естествено също носят по-висока заплата за покривник. Но такива необичайни умения като голям талант за продажби или компютърни умения също са впечатляващи за шефа.

Заплатата често зависи от възрастта

Може би не съвсем справедливо, заплатата зависи и от възрастта на покривника със същата квалификация. Ако стартова кариера в търговията с покриви вече е в края на двадесетте, те ще получават средно около 200 евро на месец повече от 18 до 20 годишен, който също е завършил обучението си.

Ергените живеят по-евтино?

Също така вероятно не е честно, като се имат предвид еднакви работни резултати и квалификация, фактът, че ергените обикновено получават малко по-малко от женените покривачи. Този факт се поставя в перспектива след около три до пет години като калфа на покрива.

От какво зависи заплатата на покривника

  • Квалификации (включват и непрофесионални знания)
  • Години на работа
  • Възраст / семейно положение
  • Регион / държава
  • умения за водене на преговори
Съвети и трикове Без значение къде живеете, в крайна сметка всичко е въпрос на преговори. Затова прегледайте документите си и се подгответе добре за всяко интервю.

Ако все още не сте сигурни, можете да си позволите коучинг. Скоро ще получите тази инвестиция обратно с вашите заплати.