Мистерията е изпуснала: това са продуктите на кутиите, които летят издание!

Спрете с самообладателя! Нашите нови истории трябва да ви напомнят ежедневно колко сте страхотни. Ще ви кажем какви продукти се скриват в първата любов.

Себе си. Няма никой по-добър! След като мотото.
Защото жените често имат малко трудности по отношение на любовта. Ние постоянно ни критикуваме, се борим всеки ден с нашите блайндове и ни прави по-лоши, отколкото сме. С нашата първа любов сами изданието вече е заключение! Така че нека вашите слабости са слабост и да бъдат доволни от вас - защото това е ключът към щастието. Ще ви повярва ли вашият собствен фен и никога не забравяйте: щастлив е просто добър зашеметяващ.

Е, вече сте поръчали нашата нова картина? Не? Но след това бързо. Първата кутия за любов е все още до 15. Октомври на разположение. Какво трябва да направите за това? Ето отговор:

Можете да поръчате кутията

Кутии Истории Можете лесно да доставяте до дома без такса или в абонамента. Ето различните възможности с един поглед:

  • Кутията идва като гъвкав абонамент за 21 евро на месец Безплатна доставка до вас у дома. Можете да отмените абонамента всеки месец.
  • В тримесечния абонамент плащате 19,50 евро на месец. Абонаментът се простира автоматично, ако не бъде отменен. Общата цена за 3 месеца са 58,50 евро.
  • В абонамента на годината ще получите 19 евро на месец 12 кутии Безплатна къща. Абонаментът завършва автоматично след изтичане на 12 месеца.

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Майкъл Копиет

5 Евро отстъпка, за да се опознаем

Вие сте нов клиент от кутии истории? Супер! Имаме малък подарък за вас именно: Код за отстъпка от 5 евро! Какво трябва да направите: само кодът LoveboxStories Посочете в поръчката си. Завършен!

Тези 6 продукта са заседнали в полетата ви:

Особено в настоящето време на прегаряне и стрес е особено важно да се мисли само за себе си. Ето защо има в нашия Първата любов сам Всичко, просто се изключва и направи нещо добро.

1. Аква

Хип, практичен и зареждащ се - Бутилките за вода за многократна употреба на Aqua Crecious са идеални за спокойни йога часове. Стилният може едва ли да бъде бутилка за пиене.

Супер практичен: с куката за пръскане, бутилката може лесно да бъде прикрепена към панталони, спортна чанта или раница.

2. Neon Color Book

Чао, чао стрес! Чували ли сте някога за успокояващ ефект на медитатната цветна книга? Определено опитайте! Страхотно, само за да се изключите и да се отпуснете. Включително гениални поговорки на PowerFrauen.

3. Роджър и галета: Извънта де Кьолн

Аромати имат положителен ефект върху нашето настроение и по този начин върху благосъстоянието и здравето. Ние сме влюбени в ароматите на Роджър и галета. Парфюмите са до 90% от естествени съставки като портокалови цветове, пипер есенция, лимоново масло или есенция.
Искате да знаете кой аромат ви подхожда? След това можете да направите теста за аромат тук!

4. Условиефилд ароматни свещи

Свещи трансформират всеки дом в специален оазис. И също са истински очен ловджик: свещите на селското поле идват в доста. Идеален за пухкави вечери за двама или спокойни часа само за вас.

5. Лепящи бележки

Лепкавите нотки са супер практични и правят в страхотен дизайн на ивици толкова много. Особено страхотно: цветните списъци за бележки ви напомнят всеки ден за това колко сте страхотни!

6. Пиел ръка и крем за нокти

Весели цветове и екзотични аромати: третирайте ръцете си кратка почивка от ежедневието и ви разваляте с големите ръчни упражнения на Пиелор, новата серия за кърмене на Ottoman1881. Голям аромат, абсолютен дизайн на очите и също така супер грижа за ноктите ви. С него в чантата!

Кутии истории като чудесен подарък за любимия ви

Кутиите истории са и идеалният подарък за най-добрия си приятел, сестра или мама.
Просто се отпечатайте тук един от красивите ваучери за подаръци директно и прави любимото ви удоволствие. Подходящ за кутията за един, три или шест месеца все още търсите любовно проектирана подаръчна карта и ги персонализирайте с няколко любящи думи. Стават любопитни? Повече информация за кутиите можете да намерите тук!