изяснени: могат да бъдат премахнати с бившия?

Човек е обичал и е двойка. Има всички страхове и притеснения, споделени - точно като много красиви моменти. Сега сте разделени. Никога повече няма да се видиш? Или ще останеш приятели?

Те действително съществуват, двойките, в които изглежда. Които се отнасят след разделяне с уважение и внимание. Третирайте взаимно едно ново щастие и все още може да се справи нормално. Това свидетелства за зрелостта.
Въпреки това, който не успява в този подвиг, а не незрели. Защото има няколко фактора, които играят важна роля в успеха на приятелството между бивша чифт. Ето защо тя не принуждава нищо. Ето няколко съвета, за да останете приятели:

Който е като отделно?

Има ситуации, които не са предопределени за това, след това отново празнувате приятелството. Например, когато партньорите са се разделили грозно, когато единият е изневерил на другия, когато и двамата се борят за попечителство или когато и двамата говорят грозно един за друг.
Ако нараняването е тежко от едната страна или дори от двете, приятелят засега няма да остане с нищо. Това трябва да е ясно и на двамата. В този случай помага само едно: разстояние. Какво ще се случи след няколко години, когато и двамата са изградили отново собствения си живот и са консолидирани, остава отворено. Тогава помирение и може би дори приятелство със сигурност ще са възможни.
В крайна сметка важи правилото: Този, който е ранен и изоставен, определя кога е подходящият момент за (платонично) ново начало.

Във видеото: Прекъснете и останете приятели - това е възможно?

Вашият браузър не може да възпроизведе това видео.

Видео от Майкъл Копиц

Това е личен избор

Разбира се, чудесно е, когато двойките остават приятели. Но за някои тази идея е също толкова немислима, колкото за други идеята никога повече да не виждат бившия. Наистина е много лично решение, за което никой не трябва да говори. Не се ръководете от това, което правят другите. Решете сами.

Отнема време

Зарастването на раните отнема време. Любовта се провали и за двамата и двамата трябва да започнат от нулата. Това изисква сила и смелост и понякога в началото е по-добре да се държите дистанцирано и първо да се примирите със себе си. Не бързайте и не бързайте с нищо. След няколко месеца не боли толкова много и нищо не пречи на кафето "Как беше".

Знайте собствената си граница на толерантност

Има хора, за които ще боли цял живот да видят другия в ново партньорство. В такъв случай не бива да се пренапрягате. Който не може да се пусне, би била само пренасочване с приятелството с бившия и в крайна сметка останалите. Запитайте се: бих ли честно да го третирам с нов късмет?

долу ръцете

Рано жадуваше, винаги го докосваш, целувка, докосване. Но трябва да сте наясно, че ако приятелите ви ще станат, вече не можете да станете твърде физически. Ключова дума: Секс с бившия. Така че никога не идвате един от друг. Разбира се, винаги ще има физическа група между вас и можете да го докоснете познати, но моля те, отвъд сексуалните намерения. В противен случай нищо няма да стане приятел с приятелите.

Единство по въпроса

Тя не носи нищо, ако някой от тях се стреми към приятелството, а другият се надява за ново начало. Ако другият все още е чувства към един, трябва да - толкова трудно пада - отидете на разстояние.

Определено: принуждавам нищо

Има жени, които имат много мъжки приятели, а има и такива, които по някакъв начин се провалят. Затова не се отчайвайте, ако след това приятелството ви не се получи. В края на краищата той смяташе, че сте невероятна като партньор, не е задължително приятел на платоника. Някои неща не могат да бъдат принудени. В такъв случай се отпуснете - и запазете хубава споделена памет, вместо да бушувате и робски да се придържате към целта "да останете приятели ".