споделена къща? Кати Пери и Джон Майер са сериозни,

Всъщност дръпнете заедно? Кати Пери и Джон Майер трябваше да изберат къща за бъдещето си.

Кати Пери и Джон Майер трябваше да наеха прясното си любов с покупка на споделена къща до следващото ниво.
Двойката, която се събра след двамата реши, че все още са луди, твърдят, че са живели заедно, като във всеки случай близък план за докладване. Цитати: "Katy и John са избрали къща заедно за вас. Сте го избрали да започнете нов живот заедно. Те живеят там, вътрешността е безопасна.
В допълнение, певецът отдавна отчита на сватбените планове на тайша, с Пери, за разлика от последния им брак с марка Russell, трябва да пожелае интимна церемония. Вътрешността подчертава. "Все още не се приложи, но те говориха за сватба. Вероятно ще се ожените, но не и с гигантска партия - тя не иска. Кати се чувства, че Йоан е нейната SoulProMancer и причината, поради която тя е станала това, което е тя. Никога не съм виждал Кати толкова щастлив и ги познавам от много години ", казва близък план.
Във всички големи планове децата очевидно не са под въпрос - според вътрешностите, и двете не искат да го правят. "С новия си албум и техните текущи проекти искате да се съсредоточите върху кариерата си, но сега живеете заедно сега говори за себе си."

Последните новини Джон Майер