Страхотно! ГАРАНТИРАНИ сте да имате тези 5 тенденции за есента в гардероба си!

Джухууу! Дори не е нужно да харчим пари за тези 5 стила на тенденция!

1. Квадратна, практически добра: проверени ризи са

Обадете ми се маломислещ, но няма да купувам нови неща за тази тенденция. Защото имам достатъчно проверени ризи. Те бяха вече през 2013, 2014 и 2015. Просто нося стар през есента, никой не го забелязва. И сметката е доволна.

2. Неговото е моето: Нанесете (извънгабаритната) риза!

Pssst, момичета, трябва да сте крадец за тази тенденция. Не, ние не призоваваме за кражба тук, а само за заем: И така, промъкнете се до килера на вашето съкровище и вземете една от ризите му (за предпочитане тази, която той вече не обича да носи).
С няколко лесни стъпки можете да го носите като едра риза и оверсайз (много широки кройки и дълги ръкави) е тенденцията par excellence през есента.
Просто запретнете ръкави, отворете трите долни бутона и свободно приберете едната страна в лентата. Това се съчетава добре с тесни дънки. Изглежда тенденцията е направена!
Между другото: Ако заемете проверена риза, вие убивате две модерни птици с един камък!

© Зара

3. Худи с качулка! Худито е много популярно

Алилуя, молитвите ми бяха отговорени! Скоро ще мога да дойда да работя с качулка. Защото най-удобният от пуловерите е един от задължителните неща през есента на 2016 година. Ако не вярвате: погледнете Зара!
За да не изглежда външният вид много на диван, трябва да комбинирате тесни дънки и боти до глезена с обикновената качулка.
Направи си сам: Заменете скучната панделка на вашата качулка със съответстваща сатенена панделка. Най-лесният начин да прокарате новата лента през шнура е да използвате малък предпазен щифт.

4-ти. Рециклиране на лятна рокля: просто продължете да носите вашата флорална рокля

Да, лятото остава! Поне по отношение на модата. Защото есенните тенденции включват флорални рокли и вече ги познаваме. Между другото, романтичните рокли са подходящи за есента с непрозрачни чорапогащи (за предпочитане в цвят, който се появява в роклята) и модерни ботильоны.
Можете да видите кои обувки трябва да имате през есента в галерията с тенденции!

Още на gofeminine: Тенденции за ботуши на глезените 2019: Това са най-красивите обувки за сезона
© Sézane

5. Циклично изпълнение! Топовете с лъкове са модерни

Много харесвам тази тенденция! Защото не е нужно да купувам нова част за него. Всичко, което трябва да изровя от килера, е тънък памучен шал. Лесно мога да се забъркам с модерното парче с него: Просто го завържете около врата си като лък и отгоре папийонката завърши.