Genial Nutella Hack: Така че вие ​​създавате кремав шоколадов ликьор от само 5 съставки!

Nutella винаги само на хляба? Не, но просто вкус твърде добре! Искаме Nutella ликьор!

Няма съмнение, хляб или ролка с гайката nougat крем вече е добре. Но това не е всичко, което можете да направите с Nutella! Какво ще кажете за супер вкусен ликьор, който можете да направите само за следващите момичета вечер или като страхотен подарък много лесно? Тук идва рецептата:

За 1 бутилка ликьор имате нужда:

  • 250 g прахообразна захар
  • 450 г Nutella
  • 1 PCK. Ванилова захар
  • 750 ml Amaretto
  • 500 ml сметана

Така работи:
Вземете голяма купа и ситая захар заледяване там. Тежи 450 g nutella и го придава на купата. Нека ванилата захар съкращава и да излее амарето, след това се смеси с миксер енергично и се разбърква кремаво. Не се изненадвайте, че масата все още е много течна. Сега идва 6-8 часа в хладилника и става по-силен през това време.

Ако времето е, вие вземете купата с сметаната от хладилника и се излива, докато се разбърквате на най-малкото ниво, след и след крема. Завършен! Напълнете ликьора сега в гореща измита голяма бутилка с ключалка, така че той остава свеж в хладилника за няколко дни. Сервира се в красиви очила, нокюрът Nutella е истински акцент на следващите момичета вечер:

Малко намек: Ако трябва да върви по-бързо, можете също да пропуснете времето за охлаждане, тогава вашият ликьор ще бъде малко повече течност, но все още вкус много вкусни. Тук можете да гледате подготовката отново стъпка по стъпка във видеото:

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Julia Windhövel

Gofeminin обича Pinterest!