Подаръци за деца: Най-добрите оферти на Amazon Prime Day

Само днес и утре има детски играчки от Барби, Лего и Ко на Amazon Prime Days. сега до 58% по-евтино, така че вземете го бързо.

Независимо дали предстои следващият рожден ден на децата или защото коледният сезон вече чука на вратата: Скъпите месеци започват отново и списъците с желания на нашите малки са дълги. Денят на Amazon Prime идва точно както е поискано!
Детски играчки от Barbie, Lego and Co. сега са намалени с до 58%. Но трябва да сте бързи, защото сделките са валидни само днес и утре!

LEGO Classic: Голяма креативна кутия от градивни елементи

В началото нещо, на което родителите също ще се радват: градивен блок! Защото това автоматично означава, че играчката се прибира отново. Вашите деца могат да използват тази кутия, за да пресъздадат много различни сгради, има дори камъни, които приличат на прозорци и врати.
С кутията спестявате 37% и я получавате за 27,49 евро, вместо за 43,86 евро.
Щракнете тук за офертата на Amazon.*

Барби Skipper Детегледачки Кукли и количка Playset

Вашите малки обичат да играят с барбита? Тогава вероятно никога няма да ви стигне. Сега има дори двойна опаковка: Барби, включваща бебешка Барби, количка и аксесоари.
С този екип на Барби спестявате 45% и плащате 15,99 евро вместо 28,99 евро.
Щракнете тук за офертата на Amazon.*

LEGO Technic Ducati Panigale V4 R мотоциклет

Тази играчка е идеална както за малки, така и за големи фенове на Lego! Пресъздаден Ducati Panigale V4 R, много известен мотоциклет. Реконструкцията му е наистина забавна. Перфектен за всички фенове на мотоциклети от десетгодишна възраст.
С този подарък спестявате 38% и не плащате 58,49 евро, а само 35,99 евро.
Щракнете тук за офертата на Amazon.*

Барби с кон и аксесоари

Барбитата са страхотни, разбира се. Но барбитата с коне са много, много по-добри. Тази Барби с подвижни колена се предлага в двойна опаковка със сладък кон с грива, за да си направите сами косата. Включени са дори седло и аксесоари за коне. Това кара сърцето на всяко момиче или момче да бие по-бързо.
С този комплект спестявате ненадминатите 58% и го получавате за 16,89 евро вместо за 39,99 евро.
Щракнете тук за офертата на Amazon.*

Таблет Fire7 Kids Edition

Всяко дете ще се зарадва на този подарък: таблет с защитено от деца покритие в три различни цвята. Независимо дали е синьо, лилаво или розово, този таблет на Amazon има страхотни игри, готови за всеки вкус - от 'Биби и Тина ' до 'Междузвездни войни '. Ученето не се пренебрегва и с таблета. Най-доброто от всичко: Родителите могат да регулират кога и колко дълго детето им играе с него.
Спестявате 45% и плащате само 53,60 евро вместо 97,47 евро.
Щракнете тук за офертата на Amazon.*