тест за пилинг на лицето 2020: Тези ексфолианти осигуряват дори кожата

Така че кожата ни остава еластична гладка, обикновен лицето на лицето е от съществено значение. В нашия тест за пилинг 2020 се опитахме кои продукти носят кожата на Рей. Ето нашите препоръки.

Така че кожата ни да изглежда свежа, трябва да се грижим и подкрепяме. Не се прави само с крем. Защото кожата ни се подновява всеки месец. Старите клетки на кожата умират и нека кожата ни да изглежда бързо и да изглежда сиво. Решението: редовно ексфолиране. Това помага на кожата ни да се отърве от мъртвите доли и носи нашия тен на лъчи.
Друг аргумент за пилинг: мъртвите кожни клетки могат да запушат нашите пори и по този начин да предизвикат примеси. Пилингът на лицето също така гарантира, че нашите пори остават свободни и пъпки нямат шанс.
В нашия тест за пилинг на лицето 2020 ние погледнахме по-отблизо редакторите на Gofeminin, за да научим повече за увеличителната чаша, за да разберем.

Във видеото: Направете маска за лице с шоколад

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Сара Глаубах

Пилинг на лицето: който търкаля за коя кожа?

В зависимост от вида на кожата, трябва също да изберете пилинг на лицето.
Механичен пилинг на лицето
Добре е нормално и Нечувствителна кожа. В продукта обикновено са фини гранули, които помагат за отстраняване на старите кожни клетки. Е по-скоро кожата ви чувствителен, Ако се уверите, че храстовите зърна са много фини и закръглени.
Ензимен пилинг
Ако ти сухо и чувствителна кожа Трябва да вземете в ензимен пилинг. Също Нечист кожа с акне Помага го добре. Enzympeelings действат по различен начин от механичните пилинг: те нямат пилинг зърна, но действат чрез ензими. Те често идват от плодове и помагат за разделяне на протеинови блокове. В резултат на това ензимулите разтварят мъртвите клетки, които могат лесно да бъдат подхранвани.
Химически пилинг
В неравномерна кожа, Пигмент и бръчки Е подходящ за Химически пилинг. За разумна кожа Но това не е подходящо. Химическите пилинг могат да помогнат за увеличаване на еластичността на кожата и кръвообращението чрез отстраняване на част от горния слой на кожата чрез химически стимул. Наред с други неща, това стимулира образуването на колаген в по-дълбоките слоеве на кожата, като по този начин балансира бръчките и натъртвания.
Важно: Химически лице пилинг трябва да бъде само от професионалист (козметик или. Дерматолог).

Също така прочетете: Тест за тестване на тялото: Тези продукти осигуряват деликатна кожа

Нанесете правилно пилинг на лицето

Писане по лицето? По-добре не, защото скрабът е особено добър, трябва да обмислите много. Първо, потайте внимателно, за да освободите кожата си на грим и мръсотия на деня.
Към корито обикновено е малко количество от продукта. След това разпределя ексфолиацията с кръгови движения на лицето ви, без триене. Резервирайте окото.
Някои пилинг също имат време за експозиция. В крайна сметка можете да изплакнете търкане с хладка вода. За да направите кожата си оптимално, трябва да приложите крем за лице, след като кожата ви не губи влага.
Повечето лицевни пилинг трябва да се използват 1-2 пъти седмично. В зависимост от вида на кожата също по-рядко.

Четене Съвет: Направете сами: 5 прости рецепти с Wow Effect

Тест за пилинг на лицето 2020: За всички типове кожа

"Ginkgo & Jojobaperlen" Изясняване на лицето на лицето на лавера
Цена: от 5 евро
Приложение:
За нашия тест за пилинг на лицето 2020, ние опитахме изяществото на пилинга на Лавера в продължение на няколко седмици. Консистенцията напомня за почистващ гел с пилинг гранули. Това улеснява прилагането и пиянето по приятен начин. Миризмата е свежа и не е твърде натрапнала. Съвместимостта е много добра дори с чувствителна кожа.

Тук можете да си купите изясняването на люспите на Лавера в Amazon.*

Нашето заключение:
Лицето се използва веднъж седмично в продължение на няколко седмици и е убеден. След всяко приложение, тенът е освежен и по-гладък, кожата се чувства нежна и добре поддържана без опъване. Чрез чисто естествените съставки лицевият пилинг на лавера е много добре поносим. В допълнение, скрабът е без микропластси. Като цяло голям продукт, това, което можем да препоръчаме.

Четене на Съвет: Тест за хиалуронерум: Те могат да ни убедят

Тест за пилинг на лицето 2020: За мазна и нечиста кожа

"Кожата на кожата 3 в 1" Пиле с лице на Гарние
Цена: от 2,45 евро
Приложение:
Взехме и пилинг на лицето на Garnier в продължение на няколко седмици за нашия тест за пилинг на лицето 2020 под микроскопа. Въпреки донякъде по-твърдата консистенция, ексфолиацията на салициловата киселина може да се приложи добре и мирише приятно пресни. Пилинг зърната се чувстват доста грубо, но все още са приятни по кожата. Пилингът на лицето се понася добре.

Тук можете да си купите пилинг на лицето на Garnier в Amazon.*

Нашето заключение:
След "кожата 3 в 1" беше широко тествана за нашия тест за пилинг 2020, ние сме доволни като цяло. Пилингът помага изключително добре срещу примесите като черни точки и дори пъпка, която е направо, бързо изчезва след прилагане на лицевата пилинг.
За съжаление, кожата винаги обхваща малко след приложението, така че определено е необходим крем. Също така минус точка: според Codecheck, скрабът съдържа микропластика и някои други съмнителни вещества. Всичко това обаче е добър продукт, който не трябва да бъде проблем за хората с нечувствителна кожа.

Тест за лицеви пилинг 2019: За чувствителна кожа

"Ежедневно микрофолеант" лице за лице от дермалогика
Цена: от 16 евро
Приложение:
За нашия тест за пилинг на лицето 2020, скрабът "ежедневно микрофолян" е тестван в продължение на няколко седмици. В приложението тя се различава леко от други продукти, които вече са били записани в тръба.
Лицето за пилинг на дермалогица се пълни като прах и се смесва в дланта с малко вода и се прилага директно към лицето. Прах напомня малко сив пясък, но е приятен по кожата. Но скрабът също се понася добре върху чувствителната кожа.

Тук можете да си купите пилинг на лицето от Dermalogica в Дъглас.*

Нашето заключение:
След като "ежедневно микрофолянтът" е бил приложен за нашия тест за пилинг на лицето 2020 за дълъг период от време, ние сме наистина развълнувани. Да, цената е наистина дим (особено при по-големия размер на продукта), но прахът се оказа много продуктивен. След обелването кожата е чудесно гладка всеки път и мека.
Според редовно приложение може да се идентифицира и подобряване на изображението на кожата. В допълнение, ексфолиацията е без микропластика и според Codecheck е само някои лесни съставки. Като цяло, можем да препоръчаме пилинг на лицето - особено с чувствителни и примеси, накланящи се кожата е наистина добър продукт.

4. Най-популярната пилинг на лицето в Amazon

В допълнение към нашия тест за пилинг на лицето 2020 Разгледахме Amazon за най-популярните продукти. Особено добре намалява скрапа на магията на аргановото масло. Тя обещава нежно, но задълбочено почистване на кожата и също трябва да помогне за дефекти. Особено хубавото зърно трябва да бъде подходящо за чувствителна кожа.

Тук можете да си купите пилинг на лицето на маганското масло в Amazon.*

Вярвам, че много положителни отзиви правят лицето пилинг на арганово масло, което е меко и мирише вкусно за ванилия. Много потребители също харесват особено приятни, че упражняването на пилинг на естествени съставки и е без микропластика.