get lucky: daft punk извади нашите собствени презервативи

Благодарение на стилния пънк гума, нищо не стои по пътя на нощното удоволствие. Имам късмет - но безопасен!

Daft Punk носят свои собствени презервативи на пазара - наречен след песента им "Get Lucky", които те са произвели заедно с музикант Фарел Уилямс. Капакът на компактдиска и заглавието на Harter на Harter's Warter's Get Lucky бяха увековечени на опаковката на презервативи на Durex. Няколко копия на контрацептив вече са били разпространени на диджеи и се обърнаха напред към хит. Така American DJ Diplo направи снимка на отворена "Get Lucky" Презерватив опаковка в интернет и коментира: "Благодаря на Бога, аз имах този гал пънк презерватив снощи."
Подготовката за официалния пункт за пускане в пълен ход и барижарите скоро ще бъдат на разположение в Европа и Обединеното кралство. Между другото, със собствените си презервативи, пънкът се появява в стъпките на други колеги на знаменитости, които са заимствали имената си на каучука Durex. British Boy Band JLS донесе своя собствена линия за презервативи през 2010 г. под името "просто обичам безопасно" на пазара.
В допълнение към презервавите, Daft Punk също планира за по-необичайни артикули на фен, като например поддръжниците на френската Elektro Group скоро ще бъдат доволни от действията, които са моделирани на робот костюми на Гай-Мануел де Хоумм-Христо и Томас Бангалтер.

Последните новини Pharrell Williams Изгубени процес: Pharrell Williams & Robin Thicke трябва да плати милиони