Няма ли нищо по-важно? Толкова готови да превърнем Мелиса Маккарти отговаря на въпроси за нейното тегло

Актрисата Melissa McCarthy е премахнала доста добре - но няма желание да се говори за това!

Ние обичаме Melissa McCarthy! Вече в миналото сме докладвали на властта - например за вашата модна колекция или за вашето шофиране до критики към външния ви вид. В момента, актрисата и майката, до тяхното недоволство, по-малко с техния талант или професионално произведените им заглавия, но преди всичко, че е загубила тежест. И колко всяка жена, Маккарти няма желание да отговори на постоянни въпроси за нейната фигура.

Така че наскоро попита в интервю с "рафинерия29" на вашия успех на пикап, тя има отговор за бързо освобождаване. "Имам намален, но вероятно ще се върне", 45-годишният. - Ще тежа повече, понякога по-малко - вероятно до края на живота си. И ако това е най-интересното нещо за моя човек, тогава трябва да получа фермата за лавандула в Минесота и да се откажа от шоуто."

Но Маккарти не е само за себе си, но той се притеснява на несправедливостта, която среща всички жени в Холивуд. "Има толкова много по-интересни неща за жените, отколкото задника им или вид", обяснява актрисата. "Той не трябва да бъде първият въпрос всеки път - или да бъде зададен. Можете да си представите, че някои от моите колеги ще бъдат попитани: Как мислите, че задника си годни?"

Има само нас да кажем: амин! Жените имат много повече, отколкото просто да гледат - и тяхната фигура със сигурност не е най-интересна в Powerfrau Melissa McCarthy!

Също така в gofeminin: това са най-горещите модели с размер