фибростъкло тапети професионално изтриват

Тапетите от фибростъкло са в тенденцията. Те се предлагат в различни цветове, структури и модели. Въпреки това, един или друг също иска да нарисува стъклените си тапети, за да поставят отново свежи цветни акценти. Картината на тапета за стъклени влакна зависи от материала, от който съществува. Това се отнася за работната техника, както и за използваните материали.

Тапети за стъклени влакна са изключително устойчиви и издръжливи

За стъклени влакна тапети обикновено не решават земята. Той има значителни предимства пред конвенционалния тапет за хартия.

  • Прочетете също - пластмасови прозорци професионално боя
  • Също така четете - Съвети за забавяне на една стая
  • Прочетете и врати професионално рисуване
  • Водопропусклив
  • многократно припокриваеми
  • тежко увреждане
  • До 30 години
  • Лесно за почистване

Причини за плъзгане на стъклени влакна

Тапетът за стъклени влакна е направен от минерална прежда, т.е. стъклени влакна. Те са особено стабилни. Който се удари с ръката над тапети с стъклени влакна, ще определи, че повърхността е сравнително груба. Следователно тя трябва да бъде изтрита. Възможно е субстратът през тапета от фибростъкло. В допълнение към оптичните ефекти, това са основните причини, поради които трябва да изтриете тапета за фибростъкло.

Цветови системи, които можете да използвате върху тапет от фибростъкло

Можете да използвате конвенционален дисперсионен цвят или лак лак, за да плъзнете тапета от фибростъкло. Особено с цвят на латекс достигате хомогенна повърхност. Ако те изключително изтриват дисперсионния цвят, те трябва да поемат в зависимост от стреса, че те трябва да бъдат изтрити най-късно след две до три години. С цвят на латекс можете да удължите тези времеви периоди. Но можете да използвате акрилна боя.

Предимствата на скъпата акрилна боя върху стените на фибростъкло

Въпреки че акрил лакът е най-скъп, но не просто запазва най-дълго, той е най-добре да почисти. Защото дори водата и избърсащата дисперсия или цвят на латекс започва неравномерно през годините. Acrylack, от друга страна, може да бъде напълно почистен - дори след много години, боядисаните стъклени влакна тапети изглеждат нови.

Комбинирайте при изтриване на дисперсия и цвят на латекс

Истинският съвет за люлеене на тапети за стъклени влакна е комбинацията от дисперсия и латекс. Почистете стъклото тапети първи един до два пъти с дисперсионния цвят. Работи като импрегниране и осигурява еднаква повърхност. След това оставете цвета на дисперсията да изсъхне напълно, след това инсулт на тапета за стъклени влакна с цвят на латекс. Как да стигнете до равномерна цветна картина без субстрат навсякъде. В допълнение, можете да спестите по по-скъпия латекс като оптични тапети с по-евтиния цвят на дисперсията напълно засмукване.

Спазвайте класа на абразия на използвания цвят

Тъй като тапетът за влакна е особено използван, където има висок стрес, така, например в офиси, медицински практики, но и в мазета, складови помещения, стълбища или мокри помещения като бани, се уверете, че избраният от вас цвят Също така има висок клас на абразия. Самото изтриване ви води през всяка друга конвенционална стена тапет също.

Съвети и трикове за предпочитане използват цветни продукти от търговците на дребно, а не от магазини за хардуер. Въпреки че тези цветове на стената са много по-скъпи, но качеството е значително по-добро - това е средно до дългосрочен план. Защото в благоприятния хардуер цвят често се включват над пълнителите на размерите. Но вземете цвета, но техните адхезионни свойства. Изключете такива по-ниски цветове няколко пъти, като по този начин увеличавате риска, който цветът пламтява в закъснението, изключително.

Талонните тапети от фибростъкло имат живот до 30 години. Тъй като тези тапети - в зависимост от качеството на използваните цветове могат да бъдат пренебрегнати до 10 пъти, всъщност вече не е необходимо за 30 години за премахване на тапета.

На първо място, обърнете внимание на времето на сушене на тапетите от фибростъкло, преди да започнете с погаждането. Това е между 8 и 24 часа.