остъклени керемиди, колко са по-скъпи?

Ако повърхността на тестера на покрива е остъклена, тя е най-голяма по-скъпа от тесните или обработени повърхности. Разликите в цените между отделните повърхностни лечения могат да се колебаят в тухла. Прочетете повече за това тук.

Глазирани покривни плочки като (по-скъпа) алтернатива на Engoben

Остъклените покривни плочки имат - за разлика от стегнат, другата много често срещана възможност - над дифузионна плътност, напълно затворена повърхност. Те са много трудни и устойчиви, също не е тук.

  • Също така прочетете - остъклени керемиди, алтернативни на плътно
  • Също прочетете - Heidelberg керемида, всъщност няма керемид
  • Прочетете също - кои керемиди избират?

Цената лежи остъклени тухли много често малко по-високи от консолидираните модели, което се обяснява с по-високите разходи на глазурата. Тази разлика между остъклените и не-остъклени модели не винаги е същото.

В зависимост от тухления модел, тесните и остъклени тухли могат да бъдат почти еднакви скъпи. Това зависи от някои фактори:

които могат да направят остъклената тухла по-скъпо

  • Изчисляването на производителя - при някои производители остъклени модели често са значително по-скъпи, с други
  • Съответният тухлен модел - Енгубите са много често срещани и често се продават значително повече, остъклените тухли понякога са по-скъпи
  • Качеството на тухли и глазура - също и в повърхностното лечение има качествени разлики, както и тухлен материал, и двете могат да бъдат отразени в цената

Остъклени тухли в дилърите в интернет

  • лаума.De: Един от по-малките производители на тухли, който предлага широка и добре запазена продуктова гама.
  • Braas.Де: Дори и с барас на покрива, в програмата се срещат някои остъклени тухлени модели.
  • Ceraton.De: Добре известният производител също има разнообразие от остъклени варианти на тоналните му плочки в обширната си програма.

Така че можете да си купите по-евтино

Специалните оферти и остатъчните елементи винаги са възнаграждаващи възможността за глинени плочки, ако искат определен вариант на тухли. Въпреки това, трябва да помислите и дали не избирате по-евтините бетонови камъни, което също е остъклено.

Съвети и трикове запитват предварително, независимо дали им е позволено да използват остъклени керемиди в зоната за сетълмент - в много области това е забранено поради сместа от остъклени тухли, а именно.