голяма чест за Кресида Бонас: Снимка с принц Хари!

Покана към двореца за Кресида Бонас! Ще принцът Хари ще поеме шанса и ще попита кралицата за разрешение дали му е позволено да спре?

Cressida Bonas бе поканен да направи принц Хари на фотосесия в Sandringham на второто коледно ваканционно общество. Приятелката на Роял беше поканена два пъти в собствеността си два пъти от Кралската височина. Инсайдърс твърдят, че уикендът може да е шанс за Хари да получи разрешението на кралицата за спиране на приятелката си.
Смята се, че Кресида Бонас вече е приела поканата. Въпреки това тя няма да прекара Коледа с кралицата, защото това е събитие, към което са поканени само подпомагани роднини.
Червеният принц и бившият танцьор вече водят юли 2012 г. Включване / изключване. Скоро двойката може да се върне в март на Хари до Южния полюс, за да върви с ранената обиколка. Brother Brother Jacobi Heritage Gough-Calthorpe наскоро заяви, че неговата "чувствителна" сестра има трудности да организира живота на жената на принца. Той каза: "Не можеш да отречеш, че е трудно. Това е нещо, което не е лесно за никого - да бъдем заедно с принц или да ги намалим в кралско семейство. Тя е различна от всяка друга слава. Това е намеса в личния живот. Това е трудно."

Последните новини принц Хари Принц Хари: Всъщност е с приятелката си?