Ледуниеви плочки професионално изгладени

По-ранните, стените и подовите плочки бяха ясно дефинирани в максималния им размер. С течение на времето винаги имаше увеличение на входа на плочките. Че мащабните плочки представляват продукт, който се среща само през последните години, също има технически среди в полагането. По-долу ще научите всичко, което си струва да знаете за полагането на плочки с големи площ.

Главните плочки стават все по-популярни

Някои правила винаги се прилагат, други отново са счупени или. ревизиран. Това включва занаятчийство "Големи плочки - голямо пространство" и "малки плочки - малка стая". Изрично в малки помещения, особено действат големи повърхности. Те увеличават малките помещения визуално силни. Въпреки това, през последните десетилетия, не много майстори могат да знаят, защото просто няма големи плочки. Само с модерни лепила за плочки стана възможно непрекъснато да лежат големи плочки. Почвените плочки с размер 60 пъти 60 не са по-рядкост, дори размерите на стените от 100 пъти 300 cm са налични, така че плочките с 1 x 3 m.

  • Прочетете също - поставете плочки в процеса на дебелото легло
  • Също така четете - поставете плочки на PVC
  • Също така четете - сложете ламинат професионално на плочки

Специалните изисквания към лепилото за плочки за плочки с големи формат

За да запазите такива плочки в дългосрочен план, имате нужда от подходяща лепила, съвместна маса (€ 6.19 на Amazon *) и разбира се, персонализирана инсталационна технология. Следователно високо гъвкавите лепила за плочки са оптимален избор. Тези лепила за плочки се възнаграждат с фини пластмасови гранули. Това прави лепилото много по-еластично и може да компенсира различни движения и вибрации. Принципът е като изпускане, който е отделен от гумена суспензия от тялото. Ако връзката ще бъде фиксирана, изпускателната тръба ще се прекъсне постоянно. Същият ефект постига високо гъвкаво лепило за плочки в плочките и под земята.

Техниката също зависи от полагането на плочки с големи формат

Важно е обаче, че плочките са равномерно в непрекъснато легло на лепилото. Следователно на плочките на пода и плочките на големи площи се преместват на масления плаващ процес. В този случай, лепилото за плочки първо се нанася върху земята и, например, се обрязват надлъжно в посоката на полагане, така че мрежите са създадени в лепилото. Сега лепилото се прилага към задната част на плочката, този път се разресва с подноса на зъба на земята на земята. Впоследствие плочките с леко налягане в плаващите кръгови движения се притискат в лепилото. Важно е да не принудите плочката към земята за насилствено.

Фуги на плочки и натоварване в плочки с големи площ

Разбира се, вие също се нуждаете от конвенционални плочки, както и с разширителни фуги дори и с плочки с големи формат. В зависимост от размера на плочките, разширителната става може да варира между 0.5 и 1, 5 cm. В стаите с дължина от 8 m, щантът трябва да бъде най-малко 2 cm. Конвенционалните фуги на плочки също са важни. Помислете, че плочките се разширяват и договарят чрез температурни разлики. Ако те бяха освободени съвместно, щеше да има напрежение и по този начин да разкъсат и счупят отделни плочки, защото различните строителни материали (плочки, подпочнатии) не се държат същото. Следователно обикновените фуги на плочките трябва винаги да се правят с гъвкав съвместен разтвор, за да не се предизвика напрежение.

Съвети и трикове не пренебрегвайте земята. Той трябва да е чист, сух, плосък и толкова вибрации. Освен това е важно да се запечата подземните на открито и в влажни стаи срещу проницателна вода. За тази цел се използват заключващи праймери от течна пластмаса. Въпреки това, има и различни свойства в различни подови повърхности. На силно смущаваща повърхност трябва да вдигнете адхезия (18.50 € в Amazon *), която регулира и намалява депресията на водата от лепилото. Малко и неизползващо се основа, от друга страна, изисква задържане.