Grusel-glam: това е новата тенденция на Хелоуин 2019

Хелоуин с пълзене, чудовища и сътрудничество. Мислите ли за отвращение? Тогава гледам парти на Хелоуин можеше да бъде правилното нещо за вас, защото има гарантирана зона без мъже. Ние ви показваме какво прави новата тенденция на Хелоуин.

Ако Хелоуин е твърде страшен, просто блестящ върху това - под това мото е Grusel-Glam вид, който буквално дава на вашата Хелоуин парти буквално блясък. Тайната са масивни блясъци и преливащи се злато или сребърни тонове, което прави декорацията повече след Нова година или 20 години, отколкото след болничен празник. Само страшните детайли като черепи, паяци и тикви все още помнят Хелоуин.

Колко ви строги с партито на Хелоуин към девито на глем, разбира се, вие сте свободни. За пълния вид ви потърсихме три стилни идеи - от поканата за костюма.

1. Всичко на картата: поканата на Хелоуин

Така че хората също имат опит от вашата партия, трябва да се направи правилната покана. Можете да решите това напълно модерно за mail или whatsapp, но са красиви, но класически покани карти. Когато правите картата, можете да претърсите пряко творчески и да се обърнете към посоката на Glam Halloween с метални щифтове или страшни блестящи стикери. Металичният блясък е особено добър на тъмния картон.
Съществуват лъскави метални маркери във всички цветове на дъгата тук в Amazon.

Demk в поканата да се обадите на девиз на Хелоуин и заявка за костюм, ако искате гостите ви да са желани в Shell или. Наклон. Така че всички имат достатъчно време да подадат вашето облекло Grusel Deluxe, трябва да изпратите поканата до три до четири седмици предварително - в зависимост от това колко сложно трябва да бъде костюмът Хелоуин.

2. В изобилие: Хелоуин парти деко

Сумата прави - това се отнася и за Хелоуин деко. Така една бляскава тиква може да изглежда дори неспекуларна, пет в един ред или като няколко групи, обаче, са поглед на очите. Има само едно правило: Поддържайте цветова схема. Така че, ако решите за топли златни тонове, останете, защото внезапните огнища в сребро доведете Хелоуин деко леко от равновесие.

В рамките на цветните граници сте напълно безплатни и могат да достигнат дълбоко в кутията за глем. Може да е нещо повече за това - повече блясък, повече пайети, повече свещи - но моля изкуствени свещи сведения, така че никой не е ранен в интоксикацията на вашата Хелоуин парти.
(Деца) Безопасните LED Tealights могат да бъдат намерени тук, например в Amazon.

За повече разнообразие можете лесно да комбинирате златните си черепове и тиквите си с класически новогодишен имот, като конфети, перли, стристори или перо, разбира се, в черно - можете да се наведете над масата или опаковането около стълбите.

По-малко формален, но не по-малко бляскав е отворен Хелоуин бюфет, който драпирате върху покривка от черна тюл или дантела.

3. Diva Meets вамп: идеи за костюми с висок глем фактор

Никой не е изненадан от поредицата "Twilight" за блестящите вампири и всъщност немъртвите с остри зъби предлагат много потенциал за страхотен панел на Glam. Просто смесете нещо червено блясък в изкуствената кръв и се оттичане на брадичката. Вече изглежда, че сте имали бляскава кръв - или сякаш сте взели цирков директор. Във всеки случай много бляскав!

Тук можете да закупите червен блясък гел за смесване директно в Amazon.

Супер елегантът също вижда Захарен череп грим В стила на мексиканската мъртва маска, която се подготвяте за вашия Glam Halloween Party с допълнителен блясък или искряща диадема. Ако трябва да вървим бързо, можете да направите грима и просто да поставите екзотична маска на очите à la Venetian маска и да се обръщате в тъмна дантела.
Тайнствените маски за вашия Glam Halloween костюм Можете ли да пазарувате тук в Amazon.

Високият коефициент на глем също има одеяло като момиче от зомби. За автентичния 20-годишен вид, перлени огърлици, пролетни изпражнения и разбира се водната вълна в косата. Дългият цигарен съвет и елегантни ръкавици, които преминават през лактите, разбира се, също включват. Страшен е костюмът от допълнителни тъмни змии очи.