добре защитен: направете стълбите чисти

За обновяване на работата в къщата е стълбите със постоянна опасност, повредени или мръсни. Така че всичко остане здраво и чисто, е необходимо пълно отстраняване. Стъпките изискват специална защита, така че чакълът да не надраска повърхностите. Как са стълбите на строителните обекти?

Как да защитим стълбите?

Тънък филм често не се простира адекватно за защита на стълбите. Това е най-много за абсорбцията на цветовете на обикновените работи. Ако бумерите падат върху развалини, подложката трябва да е по-дебела.

  • Също така четете - оформят стълбите, които се харесват
  • Прочетете също - предимства на стоманена конструкция за стълбите
  • Прочетете също - преработете стари стълби

Препоръчва се за отмяна на стълбите е боядисване на мазнини, което също се предлага с покрита повърхност. Този материал не само запазва оцветяването, но и поставят етапите срещу камъни за надраскване и други опасности.

Руното може също да бъде поставено в няколко слоя, за да се постигне възможно най-голям защитен ефект. Повърхността обикновено не се подхлъзва, така че никой не е на стълбите, за да падне.

Така че залепете стълбите си чисти

За да отмените Paint Crepp, който се предлага в различни ширини. Широка лепила са особено подходящи за свързване на боядисване, защото те имат голяма лепилна повърхност.

Залепете всеки етап индивидуално навсякъде и поставете картината около ръба около ръба. Поставете съответно предната адхезивна лента на съседната вертикална повърхност, а не на външния вид.

Накрая, трябва да извадите внимателно бузата на стълбите и може да покриете с фолио, както и с парапета на стълбите. Сега нищо не може да се случи на стълбите ви!

Алтернативи на живописното руно

Malervlies не е особено скъп, той струва около 40 цента на квадратен метър. Въпреки това може да има още по-благоприятни алтернативи за защита на стълбище от щети.

  • PVC остатъци, които могат да бъдат изрязани подходящо ниво за етап
  • Стари парчета от килими, адаптирани към етапите
  • стари тапети, които се затварят по стълбите
  • Фиксирани картонени парчета за защита на етапите, евентуално покриване с фолио
Съвети и трикове също трябва да бъдат нова стена в стълбището, след това залепете стената, така че има няколко милиметра големи разлика между живопис и стена. Така че можете да напръскате прехода чист с акрил.