загуба на коса? Спри се! Тази маска осигурява гъста коса

Всеки желае здрава коса. Но какво, ако досадната загуба на коса боли дългата ви коса? Правилната грижа с маска за коса може да помогне. Ние ви запознаваме с продукта по-внимателно.

Бременност, стрес, нездравословна диета: всичко това може да осигури загуба на коса. Когато се стърже, правилната грижа ни помага: с кокосово масло и хиалурон тази маска за коса може да ни даде тази коса маска до 85% поета.
Нашият съвет за четене: Шампоан срещу загуба на коса в теста: това наистина помага!
Пълна, силна коса - това е някога? Ако пропуснете дългата си коса, не е нужно да се отдадете на спомени. Можете също да се опитате да поставите косата си обратно. Първо и преди всичко, правилното хранене помага. Те включват, например, омега-3 мастни киселини, изработени от сьомга или витамин А и С от спанак.
Ако искате да вървите още по-бързо, продукт за грижа също може да ви подкрепи: Хиалуроновата маска от Moea осигурява предимно здрав скалп и по този начин може да подобри растежа на косата ви. Тук можете да ги получите на изключителна промоционална цена.

Във видеото: Ефектите на кокосовото масло върху косата

Вашият браузър не може да възпроизведе това видео.

Видео от Естер Писториус

Здрав скалп, по-здрава коса

Можете да мислите за скалпа си като място за размножаване на вашата коса. Ако е сухо и напукано, растежът е ограничен. Ето защо маската за коса Moea й дава щедра порция влага: Хиалуроновата киселина е едно от най-известните свързващи влага вещества в света на красотата и може да бъде много ефективна. В същото време маската с кокосово масло осигурява еластичност, защото съдържа ценни мастни киселини като линолова киселина. Тези мастни киселини могат да укрепят кожата и да намалят възпалението.
Освен това кокосовото масло и хиалуроновата киселина също са от полза за косата ви. Можете да ги предпазите от изсъхване и да ги направите по-лесни за разресване. Но по-голямата част се случва на скалпа ви. Защото, ако не е здравословно, косата ви "остарява " по-бързо. Това означава, че жизненият цикъл приключва по-бързо и той се проваля. Със здрав скалп обаче косата ви "живее " по-дълго. В крайна сметка това е взаимодействието, което може да направи косата по-плътна.
Прочетете също: Най-добрите съвети за по-дебела коса: Как да спрем косопада
Маската за коса на Moea може да ви отведе още една стъпка по този път. Вземете го сега за малко под 24 евро!

Маска за коса Moea: сделката с един поглед:

  • Веган маска за коса от Moea
  • С кокосово масло и хиалуронова киселина
  • Може да намали накъсването на косата и да увеличи плътността на косата
  • Без силикон и SLS
  • Само 23,90 евро вместо 37,90 евро

Внимание: Офертата важи само до 22-ри. Март валиден.

© Moea / Gofeminin