Цветови тенденции на косата, особено за кафява коса: Тези 3 тона са в момента!

Ти си харесваш нов, нов поглед? Това не винаги се нуждае от пълна промяна на типа. Ето 3 модерни тенденции в цвета на косата, които правят кафявата коса на уловителя на очите.

Ако сте видели себе си на цвета на косата си, не трябва да планирате радикална промяна. Защото вече с няколко промени можете да пропуснете новия си вид и да донесете кафявата си коса на лъчите. Ние ви показваме 3 тенденции на цветовете на косата, особено за кафява коса, която ви гарантирате да обичате.

Гланцов шоколад: Sattes Brown е популярен

Най-простата и естествена промяна за брюнетка е да засилите собствения си цвят на косата. Така че тази тенденция на цветовете на косата идва, както се нарича: защото богатите кафяви тонове наподобяват за неустоим шоколад са просто много популярни. Определен тон не трябва да се прави. Дали средните кафяви нюанси или по-дълбоко черно кафяво - важно е само, че косата е равномерно оцветена, от врата до върховете.
В допълнение, тази тенденция трябва да има редовен ритуал за поддръжка в програмата, за да приведе безкрайния цвят за блясък. Идеалните са специални топлинни лечения и интензивни маски в фризьор, който предотвратява къдрицата и изглажда повърхността на косата. Чудесно е, например, новата спасителна система, която сме тествали. Тук отидете на нашия преглед.

© Getty Images

Кестен кафяв: топли кафяви тонове са тенденция

Не само с блондинки са топли цветове назад: дори кафявата коса с топла, червеникаво, която е пълна с тенденция отново - и са оптимален избор за тези, които не са толкова подходящи на по-интензивно червено. Кестен и мед кафяви тонове правят косата ни пищя на слънце не само зашеметяваща. Топлите цветове на косата също приличат на лекуване на подмладяване и мотоци бързо на няколко години.
И най-доброто от всички: червеникавият блестящ блестящ както светли, така и тъмни типове кожа.

© Getty Images

Деликатни акценти като пресни от празника

През следващата година остават меки акценти и фините акценти. Особено в естествените цветови градиенти, които правят нашата грива деликатен потънал поглед. Ярки цветни акценти дават кафява коса повече движение и правят прости прически веднага по-вълнуващ външен вид.
За особено естествен резултат, така наречената техника на боклук осигурява. В този метод за боядисване естественият оттенък се поддържа и ще бъде доведен само до много малко, ярки акценти. Важно: да се избегне силен контраст, цветът на акцентите трябва да бъде само няколко нюанса, по-ярка от останалите.
Можете да прочетете повече за различните техники на Highbard тук.

© Getty Images

Още повече тенденции за коса и прическа могат да бъдат намерени тук:

Накрая красива коса! 7 професионални съвета, които помагат незабавно
Тонове на косата: най-важните съвети и най-големи грешки!
От Браун до блонди: с тези съвети и методи, блондинка успява