Космата афера: Тези бебета и гривите им в момента завладяват мрежата

Всичко започна с малкия юноша и невероятната му коса.

Всъщност всички новородени изглеждат по някакъв начин подобни - сладки, набръчкани и мънички. Но бихме разпознали малкия младши Cox-Noon сред стотици сладки, набръчкани бебета, защото той има много необикновена характеристика: главата на косата си.

"Бебе мече " е новата ни прическа за коса само на 9 седмици! ?? салонидиректно салон фризьор прическа фризьорски салон фризьор фризьор салон уксалон коса hairenvy instahair hairstagram фризьориинстаграм професионални салони консумативи

Снимка, публикувана от Salons Direct (@salonsdirect) на януари. Октомври 2016 г. в 6:21 ч

9-седмичното момче за нула време се превърна в истинска онлайн звезда, след като всички се влюбиха в косата му. В края на юли се роди Джуниър с тегло при раждане почти пет килограма и пълна глава коса. Всички в окръжната зала бяха изумени.

"Акушерките казаха, че косата отново пада, това е случаят с повечето бебета", каза Мама Челси по обед в интервю за Daily Mail. "Просто легна в количката. Но той не е загубил нито една коса, а е израснала."

Без значение къде отива Челси със сина си днес, тя ще бъде попитана за косата му. „Хората ме питат дали бих го отрязала, но той е толкова уникален, че го оставям такъв, какъвто е“, каза британката. Между другото, Джуниър вече си е спечелил прякора "Бебето мече " поради косата си.

И Baby Bear очевидно започна истинска тенденция в мрежата. Защото под хаштага EpicBabyHair (на немски: "Невероятна бебешка коса ") родителите по целия свят вече споделят снимки на своето потомство с особено забележима коса.

© Instagram / saratoviethebrand

Между другото: Има нещо в мита, че честите киселини по време на бременност означават, че бебето ще се роди с много коса. Проучване от 2006 г. на Института Джон Хопкинс в Мериленд, САЩ, потвърждава, че хормоните на бременността всъщност влияят както върху растежа на косата на детето, така и върху хранопровода сфинктер.

Ами главата на косата на вашето мъниче веднага след раждането?