Декорации на прозорци за Хелоуин: 5 идеи, които създават страховито усещане

Искате кръвта на гостите на вашето парти да замръзне във вените им пред входната ви врата? Няма проблем, ще ви покажем 5 идеи за страшни декорации на прозорци за Хелоуин.

Знаем го от САЩ: на Хелоуин хората украсяват къщите и предните си градини с ужасяващи декорации, което може да бъде доста страшно, особено в тъмното. Въпреки че Хелоуин тук не се празнува толкова голям, колкото в САЩ, партитата на Хелоуин също се радват на нарастваща популярност тук.
С няколко прости трика можете да украсите прозорците си така, че да съответстват на Хелоуин. Ето 5-те най-добри идеи за зловеща декорация на прозореца на Хелоуин, която ще взриви гостите ви!
Във видеото: Как сами да си направите венец от призрак

Вашият браузър не може да възпроизведе това видео.

Видео от Надин Юнгблут

Прочетете също: Декорация за Хелоуин отвън: така вашата къща с духове ще бъде перфектна

1. Снимки на прозореца на Хелоуин

Направен лесно, но с голям ефект. Покрийте прозорците си с черни стикери, които приличат на силуети на чудовища или вещици. Те са особено ефективни, когато имате слаба светлина в стаята отзад.
Още по-добре: свещи! Тъй като трептящата светлина гарантира, че изглежда почти така, сякаш фигурите се движат пред прозореца ви. Декорации на прозорци за Хелоуин с малко усилия, но страхотен ефект.

Стикери за вашите декорации за прозорци за Хелоуин gibt е тук в Amazon.*

Съвет за четене: Декорация на вратата на Хелоуин: Лесни венци за Хелоуин, с които да се поправите

2. Кръвни пръски като декорация на прозорци за Хелоуин

Защо филмите за слашър са толкова страшни? Защото се пръска много фалшива кръв. Можете лесно да постигнете същия ефект за вашия прозорец. Вземете малко фалшива кръв и я използвайте, за да украсите прозореца. Особено зловещо е, когато изпръскате нещо на прозореца и го оставите да тече надолу.
За допълнителен зловещ ефект можете също да приложите малко фалшива кръв върху ръката си и да оставите кървав отпечатък върху стъклото. Фалшивата кръв се появява, когато не я приложите директно върху стъклото на прозореца, а вместо това залепете панела с восъчна хартия и разпределете кръвта върху восъчната хартия. Така кръвта се откроява повече и вашите декорации за прозорци за Хелоуин изглеждат още по-зловещи поради тъпата светлина.

Можете да си купите подходяща фалшива кръв от Amazon.*

3. Декорации на прозорци за Хелоуин с паяжини

Класическа сцена във филмите на ужасите е старата вила на ужасите. Изоставен, порутен и покрит с прах и паяжини. Следователно паяжините не трябва да липсват в нито една декорация на прозореца на Хелоуин. Покрийте прозорците си с изкуствени паяжини и тъмни, леко прозрачни кърпи. Все още можете да окачите в паяжината някои пластмасови паяци или насекоми. Настроението за Хелоуин е неизбежно!

Тук можете да си купите мрежи с паяци на Amazon.*

Прочетете също: Гениална идея за декорация за Хелоуин: така работи фенера на ужасите!

4-ти. Глава в чашата като декорация на прозореца на Хелоуин

Ако харесвате вашите декорации на прозорци за Хелоуин малко по-забележими, можете да поставите източник на светлина директно върху перваза на прозореца си: глава в чашата. Всичко, от което се нуждаете, е голяма чаша, страховита маска, вода или зелен сапун и светеща пръчка.
И това става по следния начин: Поставете маската в чашата, поставете светеща светеща пръчка зад маската и я залейте с вода или сапун (можете да смесите и двете). Сега поставете стъклото на перваза на прозореца и изглежда, че в него плава глава.

Зловеща маска за вашите декорации на прозорци за Хелоуин се предлага на Amazon.*

5. Страшни фигури като декорация на прозорци за Хелоуин

Като упорит фен искате декорации за прозорци на Хелоуин, които да привличат по-внимателно? В този случай куклите, които пресъздават герои от филмите за Хелоуин, са идеални. Какво ще кажете за мрачен жътвар или зомби? Вземете си подходяща фигура и я поставете във вашия прозорец.