Бананите са по-добри в хладилника?

Бананите продължават да принадлежат към любимите плодове на германците, въпреки че те всъщност не участват в нашата климатична зона. Така че сладък, здрав и спасени са кривите плодове, които едва ли някой иска да прави без никого от малкия до баба. И най-доброто от всичко: можете да ги дъвчете дори без зъби! За съжаление бананите са бързи каша при стайна температура. Използвайте нещо, за да ги съхраните в хладилника?

Как се реагират бананите в хладилника?

Всеки, който някога е полагал бананите си в хладилника, ще открие, че те стават още по-бързи при ледените температури, отколкото обикновено. Студът стимулира ензимния полифенол оксидаза, който оцветява черупката на черупката.

  • Също така четете - държат ягоди в хладилника за по-дълъг прясно?
  • Също чета - е хладилник за устойчивост на замръзване?
  • Също така четете - предоставят хладилника според неговите температурни зони

Това е друг процес от обикновеното остаряване! Чрез студено почернелите банани изглеждат само сякаш те вече не са годни за консумация. Но пулпата все още остава прясна по-дълго, отколкото когато се съхранява в топло.

За съжаление, тъмният цвят на охладените банани плаши много хора, защото окото в крайна сметка яде. Въпреки това, има лесен начин да получите апетизиращото жълто на плода в хладилника!

Така че бананите в хладилника остават жълто по-дълго!

За да запазите бананите си пресни и все още не острата на красивия жълт цвят, просто отидете следното:

  • Опаковайте бананите в пластмасова торба.
  • Поставете опакованите банани в зеленчуковия покрив на хладилника: тук не е толкова студено.
  • Не съхранявайте бананите в хладилника по-дълго от нормалното.
  • Вземете плодовете си известно време преди да ядете от хладилника, защото студените банани не очакват всички.

Трябва да обърнете внимание на тези важни точки при съхранение на банани

В къщата няма нищо за вкусни банани! Но кой иска да бъде постоянно пазарува да се снабдява ежедневно? Всеки, който обръща внимание на някои неща, когато съхраняването на банани може спокойно да купи цял импулс наведнъж:

  • Вместо да запазят бананите в хладилника, просто опаковане на кафявата скала с прилепващ филм или фризерна торба, която държи плодовете прясно пресни.
  • Незрелите банани изобщо не са в хладилника, защото това спира процеса на узряване. Нека плодовете ви първо гуми при стайна температура.
  • Не съхранявайте бананите си в непосредствена близост, защото тези издават етилен, които могат да развали бананите по-бързо.
Съвети и трикове Някои банан експерти предлагат просто документи почернялата купа, съхранявана в хладилника и поставете пулпата в плътно заключваща се кутия. След това ядливият интериор на бананите все още държи още няколко дни.