Коноп за коса и кожа! Как зеленото супер растение сега ни прави красиви

Конопът те прави красива! Поне това твърди индустрията за красота и рекламира завода като ново универсално оръжие. Блогърите и влогърите също са открили растението за зелено чудо за себе си и са развълнувани. Но конопът всъщност ви прави красиви?

Коноп, канабис, марихуана, хашиш - зеленото растение е известно с много имена. Когато мислим за канабис, ми се появяват изображения на фуга. Като упойващо вещество е противоречиво, но има много повече за зеленото растение. Той принадлежи към така наречените 'суперхрани '. Това са храна, която вече предлага много ползи за здравето чрез потребление в малки количества. Конопът е богат на хранителни и жизненоважни вещества, поради което индустрията за красота също харесваше чудото.

Конопът е добър за кожата

Красотата-наркомани вече го знаят дълго време: канабисът е красив! Особено срещу акне и нечиста кожа, която помага. "Канабидиолът", който го спира свръхпроизводството на себум и има противовъзпалителен ефект. Дори сухата кожа може да противодейства на конопа: съдържащите се в нея мастни киселини свързват влагата и да помагат на липидите на кожата. Нищо чудно, че козметичната индустрия произвежда все повече и повече продуктови линии с коноп, като.Б. Кремът "marun", който се счита за истински вътрешен връх с тийнейджъри, страдащи от акне.

Коноп за косата

Също така в косата ми показва зеленото растение, което можете! Богат на омега-3- и омега-6 мастни киселини, конопеното масло е особено добре прието от косата и е идеално средство за суха коса и чувствителна скалпа.

Конопът не е като коноп

Преди няколко месеца продуктът за красота в американската среда предизвика разбъркване: липабал на марката 'goodwitch. Специалното нещо за хипонтичния балсам за устни: този продукт не само осигурява гъвкави устни, но всъщност прави високо! (и следователно е незаконно). Но ние не говорим за това коноп, който също се консумира като достатъчно средство, а от така нареченото полезно коноп. Този сорт коноп не съдържа упойващи агенти (THC, тетрахидроканабинол) и следователно са безвредни.

Нашите любими коноп продукти могат да бъдат намерени тук:

© магазин за тяло