загрейте го от "лъвска бърлога ": Няма повече сърбящи ухапвания от насекоми

Сърбящите ухапвания от насекоми могат да създадат неприятности. Загрейте, трябва да осигури лекарство. Стартиращото предприятие търси инвеститори в "The Lion's Den ".

Със сигурност и вие знаете проблема. Лежите в леглото през нощта, без да подозирате никаква вреда и изведнъж чувате това неприятно жужене точно до себе си. Това, което в началото звучи безобидно, може да стане доста досадно. Защото бръмчането е предимно досаден комар, който навярно е ужил отдавна. Обикновено усещате сърбящия резултат едва на следващата сутрин.
Или можете да седнете удобно навън на балкона или терасата и да се насладите на последните слънчеви лъчи в прекрасен летен ден. Секунди по-късно тази идилия може да свърши, защото когато дойдат комарите, става наистина досадно.

Във видеото: Най-успешните продукти от "The Lion's Den ".

Вашият браузър не може да възпроизведе това видео.

Видео от Естер Писториус

Докато мнозина се стремят да облекчат сърбежа с мехлеми и домашни средства, четирима ученици са мислили по-нататък. Те създадоха стартираща компания и я разработиха. Малкият инструмент трябва да облекчи сърбежа с помощта на топлина. Местната хипертермия е вълшебната дума.

Как го загрява?

топлина това е електронен лечител от ухапвания от насекоми, който може да се носи като висулка на ключодържател. Ако ужили комар, оса или спирачка, можете да го загреете в отвора за зареждане на вашия смартфон, да настроите предварително инсталираното приложение според вашите собствени нужди, да оставите инструмента да се загрее и да натиснете за кратко хапката. Топлината има положителен ефект върху сърбежа и може значително да го облекчи. Хубавото на малкия инструмент: Тъй като може да се носи на ключодържател, винаги го имате в готовност, когато ухае комарът.
Прочетете също: 'The Lions' Den ': Това са най-успешните продукти през всички сезони

Тъй като развитието на топлината може да бъде зададено индивидуално в приложението, то е подходящо и за деца от 4-годишна възраст.
Прочетете също: Какво помага срещу ухапвания от комари? Най-добрите съвети и домашни средства

Смятаме, че продуктът определено принадлежи на всеки ключодържател. В края на краищата няма почти нищо по-неудобно и досадно от ухапване от сърбящо насекомо.

> Можете да получите топлината, която ухапва от насекоми лечител тук на Амазонка.*