Горещо, горещо, скъпа: ТОЗИ са 6-те най-добри съвети за стилизиране в жегата

В големи части на Германия през следващите дни ще бъде над 30 градуса. ТЕЗИ съвети за стилизиране ще ви помогнат да преминете през топлинната вълна!

Лятото е тук и ни кара да се потим много. Най-важното нещо сега: пийте, пийте, пийте - за предпочитане вода или неподсладен чай. И облеклото също трябва да бъде направено подходящо за топлина. Ето 6-те най-добри съвета за запазване на хладна глава.

Стойте хладно - това са най-добрите съвети срещу топлината

Вашият браузър не може да възпроизведе това видео.

Видео от Джейн Шмит

1. Облекло от памук или лен

Отървете се от полиестерната бъркотия! Когато топлината на Сахара преобладава навън, трябва да се изработи облекло от естествени материали като памук, лен или коприна. За разлика от химическите влакна, естествените материали абсорбират влагата по-добре и освен това са дишащи.

2. Бяло, бяло, бяло

Летният тоалет в бяло изглежда не само супер стилен, но и предпазва от натрупване на топлина, защото слънчевите лъчи се отразяват. Тъмните цветове като черно или тъмно синьо не са нищо за горещите температури, защото дрехите съхраняват топлината и изпотяването е неизбежно.

3. По-добре широк, отколкото тесен

Колкото по-нататък, толкова по-добре! Вместо тесни тесни дънки, сега трябва да вземете удобни дънки гаджета. Още по-добри са лените ленени къси панталони с широки крака или течащи памучни поли. Те са хубави и ефирни!
Помощ в жегата: ТАЗИ температура е най-доброто място за сън

4-ти. Босоножните стелки са спасението

Не искате да носите отворени обувки в офиса и балерина или маратонки бавно започват да миришат в маймунската жега? След това поставете няколко хавлиени стелки вътре. Дишащият материал кърпа попива потта и се чувства комфортно под краката ви.

Поръчайте боси подметки тук от Amazon.*

5. Правилната защита срещу триене

Не обичате да носите рокли, поли и къси шорти, защото бедрата ви се търкат едно в друго? Тогава бандатите са вашето спасение. Бандалетите са тънки дантелени тапицерии, които се изтеглят през бедрата и предотвратяват ожулването. Те не само се чувстват супер комфортно на кожата, но и изглеждат секси.
Поръчайте банделети директно от Amazon тук.*

Още по-добри съвети срещу триенето на бедрата

6-то. Модните бижута имат почивка

В парещата жега по-добре избягвайте модни бижута като големи изящни колиета. Причината: Потта по кожата ви може да атакува материала. Резултатът: бижутата се обезцветяват, потъмняват и започват да миришат.
Ако не искате да правите без бижута въпреки температурите в Сахара, трябва да носите аксесоари от сребро или злато. Топлината и потта не могат да им навредят.