толкова горещо показва tyra banks на корицата на "илюстрираните

Тайра Банкс се представя за известното издание на бански костюм на "Спортните илюстрирани" в оскъдните бикини и доказва, че можете да направите и чук на 45-годишна възраст.

Еха! Какво е името на Tyra Banks на корицата на "илюстрираните спортове"?! Всъщност, супермодел се оттегли от модела на работа преди няколко години, но Тайра се представя за производството на бански костюми на списанието - и в бикини.

Instagram публикува банки покривната картина, както и още две снимки от стрелянето. Американецът се занимава с оскъдните бикини и просто изглежда бомбардировка. Така Тайра доказва целия свят, който не е нужно да сте кръв, за да направите добра фигура. Защото с техните 45 години Тира не трябва да се крие.

Погледнете този пост в Instagram

Това е за всички, на които е било казано, че се нуждаят от достатъчно гъска от тялото си, тяхната възраст, тяхното всичко. Banx е тук, за да ви каже, че сте ожесточени, без значение какво казва някой! Капка микрофон сега! @si_swimsuit 2019

Принос, разделен на TYRA банки (@tyrabanks) на 8 май 2019 г. в 9:54 PDT

Хайди Клум и феновете са развълнувани

За техните фенове изобретателят на "следващия топ модел на Америка" също има силно посолство. Снимките са за всички, "казал, че са заради тялото си, тяхната възраст и или каквото и да не е достатъчно добро. Banx е тук, за да ви каже, че сте в непосредствена гореща, без значение какво твърди! [

..

" T
Последователите на банките са развълнувани. Повече от 500."Хареса" - информация е получила публикацията, откакто си отишъл онлайн снощи. Също така TopModel Heidi Klum харесва Tyra Banks Post в Instagram. Хайди коментира снимката с "Обичай винаги".