Калдъръм Хайделберг - съвети и цени

В допълнение към специалната форма на ръба на паветата, към бетона се добавя варовик от черупки, което създава антично визуално впечатление. Калдъръмът от Хайделберг се съчетава както с историческа архитектура, така и с модерна сграда и дизайн на имоти.

Най-вече в Римския съюз

Характерът на калдъръмената настилка от Хайделберг се разкрива най-силно, когато е положен в Римската асоциация. Леко заоблените странични ръбове на паветата създават неравномерно широки фуги, което се подсилва при използване на валцувани или смачкани павета. Производителят предлага павета от Хайделберг със същия цвят на повърхността и като цветен микс. Добавеният черупков варовик причинява леки неравности и воали в интензивността на цвета на повърхностите върху всички павета. Повърхностите от един и същи цвят изглеждат оживени и могат да следват общ основен цвят като червен, кафяв или сив. С многоцветни павета от Хайделберг се разкрива вид, наподобяващ мозайка. Повърхностите са матови благодарение на черупковия варовик и изглеждат естествени. В червеникави цветове паветата от Хайделберг напомнят средиземноморска теракота.

  • Прочетете също - цени за нови павета
  • Прочетете също - Настилка на кости - съвети и цени
  • Прочетете също - Съвети за закупуване на павета от втора ръка

Терминът на продукта е защитен

Производителят на оригинални павета от Хайделберг принадлежи на една от най-големите изброени бетонни компании в света, HeidelbergCement. Специализираното дъщерно дружество под lithonplus-steinmanufaktur предоставя обширна информация.де. В оригинала се предлагат седем различни по големина квадратни и правоъгълни павета, които имат едноцветни или многоцветни цветови градиенти по повърхностите. Цените на квадратния метър за паветата от Хайделберг започват от около четиридесет евро и могат да достигнат до осемдесет евро, в зависимост от предварителната обработка и смесеното сортиране. Използваните или свръх закупени павета в Хайделберг се предлагат за около двадесет евро на квадратен метър. Компанията Lithonplus Steinmanufaktur поддържа гъста германска мрежа от преработватели и дилъри на калдъръм от Хайделберг. Подобни продукти се предлагат под имена като Klosterpflaster, Schlosshofpflaster или подобни имена на продукти. Ако откриете наименованието павета Хайделберг при търговец на строителни материали или преработвател, обикновено това винаги е оригинален продукт със съответна гаранция.