Heidi Klum Stocksauer? Така че тя се разширява с Томас Готшалк

Между Heidi Klum и Thomas Guttschalk има дебел въздух. Как Sauer Heidi наистина е на телевизионния водещ, той е предал открито в събота по време на телевизионно шоу.

Връзката между Хайди Клум и Томас Готсхалк беше много специална. През 1992 г. телевизионният водещ Хайди е открил в шоуто си "модел 92" и по този начин е дал началния сигнал за световната си кариера. Но междувременно, настроението между двете е ледено - толкова много, че моделама gottschalk не покани сватбата си.

Thomas Gottschalk: "Това е обиден!"

Последните новини Heidi Klum Всичко ли е? В Хайди Клум и нейната Vito трябва да плаче

На телевизионното шоу "защото не знаете какво се случва" на RTL Thomas Gottschalk предаде дуел с Günther Jauch в събота вечер. В последния кръг на играта двете викторини трябваше да отговорят, докато висяха на стената на заровете. Модератор Barbara Schöneberger Gottschalk може да предизвика тайна, която е причинила изненада.
Първо, Schöneberger искаше да знае къде се омъжват Хайди Клум и Том Каулиц. "На Капри", беше отговорът на Готхалците. Тази възможност се възползва от водещия за личен въпрос: "Били ли сте поканени?"С отговора си, много от тях не са очаквали:" Долна Австрия! Това е обиден ", 69-годишният. "В този финал бях казал нещо за рождения ден на децата...-, добави той като обяснение.
Това видео на Хайди и Том в леглото осигурява ужас:

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Esther Pistorius

Gottschalk бутнете с финала на GNTM

В "финале", от който каза Томас Готшалк, е финалът на 14-те години. Сезон на Хайди Клумс Кастингсхан "Германия" на следващия топ модел. Gottschalk не само се виждаше като гост-председател тази година, но и седеше на Великия финал през май в Хайди на дивана на журито. Но той наистина не го харесваше, че наистина.
Вече по време на шоуто, който той потърси: "Това е всичко, което ви харесва тук."В интервю с" снимка.Детшалд отиде още по-нататък с блистера си: "Това беше колоритен брой за момичета, които мечтаят да направят модела и които очакват с нетърпение полуголите момчета с шестпаки."

За Хайди това беше достатъчно причина да изтрие Томас Готшал от техния списък за гости за тяхната сватба. Дали връзката между двете се възстановяват? Пожелаваме ти.
Във видеото: това прави победителите на GNTM днес