Heidi Klum: Вземете дъщеря Лени скоро в нейните стъпки?

Досега модел-мама Хайди Клум отказа всички моделни запитвания за своята 16-годишна дъщеря Лени строго. Но това трябва да се промени сега.

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Esther Pistorius

В момента Хайди Клум е с цялото си семейство в Берлин. Понастоящем Taffe Businesswoman е в столицата 16. Сезон на "Германия" на следващия топ модел. Последния път, снимки се появяват отново и отново, Хайди показа най-голямата си дъщеря Лени. Също така на множеството от популярното телевизионно шоу видехте красивия тийнейджър.
Хайди многократно беше подчертал в зеленчуците, че тя умишлено въздържал децата си от обществеността, докато не станат достатъчно възрастни. Това изглежда е случаят с дъщеря leeni.
В интервюто с списание "Хора" Хайди се разговаряше открито за интересите на дъщеря си и времето си в Берлин: "Тя идва [на поставената], изглежда и научава не само това, което правя, но също така, какви са всички различни хора по телевизията. Мисля, че е много интересно за вас.
Да не би и: Next Top Model 2021: Първи снимки на стрелбата в Берлин
Моделката мама подчертава, че лените и те имат много общи интереси и визия се изразяват гордо за тяхното хубаво момче: "Ако сте на тази възраст, все още се опитвате да разберете кои сте това, което искате и ги вижда за първи път, Колко различни работни места са необходими за реализиране на телевизионна програма. Тя иска да направи това, което правя."
Прочетете още: Leni Klum (16): Това е в GNTM завой с мама Хайди!

Последните новини Heidi Klum Всичко ли е? В Хайди Клум и нейната Vito трябва да видим тази публикация в Instagram

Принос, разделен на Heidi Klum (@ Heidiklum)