Хелене Фишер: Сега нейният приятел Томас Сейтел пръска яката

Откакто Хелене Фишер обяви връзката си с Томас Сейтел публично през декември 2018 г., има нови слухове за младата двойка. В интервю за 'Die Zeit ' акробатът говори за първи път.

Раздялата на Хелене Фишер и Флориан Силберейзен предизвика сензация в края на 2018 година. Певецът и водещият бяха двойката THE dream в хитовия свят повече от десет години. Феновете бяха още по-шокирани, когато Хелън обяви със същия дъх, че вече има нов мъж до себе си.
Томас Сейтел стана известен за една нощ. Интересът на медиите към Хелън и акробата беше огромен. Дори и днес, осем месеца по-късно, спекулациите продължават. Причина Томас най-накрая да се изрази лично. В интервю за „Die Zeit“ Томас Сейтел заема позиция - и урежда медийното отразяване.

Сейтел иска да разсее фалшиви спекулации

Последните новини Helene Fischer Хелене Фишер празнува рождения си ден... и горчиво поражение!

Интервюто е еднократна афера. Той се бори дълго време със себе си, но след това реши да се изрази лично, каза Сейтел. Междувременно докладването за него стана толкова стресиращо, че той не иска да мълчи и да остави цялото нещо да седи върху него.
Ефектите от внезапната му слава засягат все повече семейството и приятелите му. Той обяснява: "Журналистите стоят в коридора с баба ми и дядо ми. Баба ми вече не е най-бързата на крака, тя е на 91!"Той се чуди къде е благоприличието.
Сега той иска сам да изчисти спекулациите. Например, времето, когато Хелън и Флориан обявиха раздялата си публично, никога не беше планирано или дори инсценирано, тъй като по-често бившият партньор беше обвиняван в.
Много повече, имаше "мол червей ", който съобщаваше информация на таблоидната преса. Когато Хелън и Флориан разбраха за това, те бяха принудени да направят публично раздялата, за да се противопоставят на фалшивите спекулации от самото начало, обяснява Сейтел в интервю.

Добри отношения между Флориан и Томас

Бившият състезателен състезател коментира и връзката си с Флориан Силберейзен. Месеци след любовната афера между Хелън и Флориан, за Томас също е важно да поддържа добри отношения с бившето гадже на Хелън: „Вече се бяхме срещнали по време на турнето и се разбрахме добре. Междувременно разговаряхме лично и си пийнахме по бира."

Във видеото: Кралицата на хитовете: Всичко за стръмната кариера на Хелън Фишер