Ярки, приветливи, благородни и хигиенични: блестящи бели плочки

Белият цвят сигнализира за изчистена и елегантна среда, която създава приятна атмосфера, особено в баните. Освен това лъскавата повърхност е убедителна и осигурява приятелска и надеждна чистота. Тези оптични свойства правят лъскавите бели плочки класика.

Видима чистота и хигиена

Остъклените порцеланови изделия от камък вероятно са били един от най-популярните цветови решения, особено в баните, в продължение на петдесет години. В допълнение към визуалните аспекти на чистотата и приятната, лека и елегантна атмосфера, белият гланц на повърхностите придава по-просторен вид, дори в малки стаи.

  • Прочетете също - Модерни, елегантни и функционални: лъскави черни плочки
  • Също така прочетете - черно-бялото не е малоумно
  • Прочетете също - Благородна, елегантна и изискваща поддръжка: черни плочки

Заедно с обзавеждането за баня като мивки, мивки, вани и бидета, типичният бял порцеланов блясък също е приет и продължен по подовете и стените. С обичайните видове замърсявания, които се случват по време на личната хигиена, като загубена коса, лъскавите бели плочки образуват неподкупен контраст, който очевидно документира грижата и хигиената.

Свойства и свойства за грижи

Ако сте изправени пред избора дали белите плочки трябва да бъдат гланцови или матови, трябва да проверите няколко точки.

  • Банята се почиства или поне белите, лъскави плочки се избърсват след всяко използване с вода?
  • Колко варовита е чешмяната вода в това домакинство? Ако съдържанието на вар е високо, петна се появяват всеки път, когато лъскавите бели плочки се поливат.
  • Има различни нюанси на бялото, вариращи от дълбоко изчистен бял до копринен гланц до почти „мигащ“ седеф бял.
  • Всички по-тъмни влакна се виждат винаги, веднага и ясно на блестящи бели плочки. Използването на бели кърпи и текстил спестява почистващата работа.

Глазирани порцеланови каменни изделия

Плочките с лъскави бели повърхности обикновено се изработват от керамични и остъклени порцеланови изделия, които се предлагат от двадесет евро на квадратен метър. Средната цена е между четиридесет и петдесет евро, например при fliesen-kemmler.де. Големи онлайн портали за търговия с плочки като fliesenhandelonline.де и плочки-плочки-плочки.de предлагат бели лъскави плочки от малко под двадесет евро.

Съвети и трикове Специалните продукти за грижа могат да направят повърхностите на лъскавите бели плочки по-отблъскващи мръсотията. Това улеснява засмукването или изтриването на различни власинки, косми или други примеси.