Започва днес: Джени Елвърс се премества при кандидатите за "Celebrity Big Brother

Защо си прави това?? Заедно с другите кандидати за „Големия брат на знаменитости“, Джени Елверс-Елбертхаген се премества днес в контейнера на шоуто. Там тя най-накрая иска да покаже на всички каква е всъщност.

Слуховете за предполагаемите кандидати за „Големия брат на знаменитости“ през 2013 г. не спират от седмици. Jenny Elvers-Elbertzhagen вече потвърди: От петък тя ще бъде наблюдавана денонощно в контейнера 'Promi Big Brother '.
Актрисата, която до преди време се бореше с тежка алкохолна зависимост, се надява на изчистен имидж, като се присъедини към новия Sat.1 предаване може да се наблюдава денонощно от 70 камери.
Нейната идея: ако бъде наблюдавана, хората ще видят, че тя няма да се върне по грешния път. "Обмислих го внимателно. Там - както никъде другаде - мога да покажа, че съм здрав “, обяснява Елверс-Елбертжаген пред вестник„ Билд “. "Моят терапевт дори ме посъветва да го направя! Ако трябваше да пия, НИКОГА не бих могъл да отида там за две седмици без алкохол. Животът ми беше толкова осветен през последните няколко месеца и години. Толкова съм публичен - вече няма значение. Може би всъщност мога да покажа кой съм."Но не на последно място, парите също играят роля в съображенията на 41-годишния. "Не влизам там безплатно. Винаги ми плащат добре. Разбира се, парите са стимул. Искам да получа пари за работата си."Точно колко плащат кандидатите за " Celebrity Big Brother ", не е известно.
След публичния й срив обаче е по-важно да станете отново - "изправете короната, станете, продължете!"Elvers, които този петък, 13. Септември, заедно с другите кандидати за знаменитост Големият брат в шоуто, контейнерът дърпа и под други също се срещат с Дейвид Хаселхоф, допълнен: "Аз съм трудно се препъна. Беше най-трудната работа, за да върнете живота ми за моя живот. Това е специален ден. Мисля, че с смирение. Можеше да дойде много по-лошо. В пустното състояние, в което бях, бих могъл да направя нещо лошо или някой друг. Програмата беше проклятието - но и благословение. Тъй като бях пиян освен това, щях да умра ", казва Елверс-Елбержаген.

Към другата "знаменитост голям брат" - кандидати 2013 принадлежат според "картината" - вестник, за която се твърди, че актьорът Дейвид Хаселхоф и Мартин Semmelrogge и Dancer Melissa Ortiz-Gomez. Ако всъщност включите всичко в къщата на Big Brother, тогава знаем тази вечер.

Последните новини Дейвид Хаселхоф Дейвид Хаселхоф и падането на Берлинската стена: Сега той е обвинен