Тук трябва определено: най-горещите тенденции 2017

Какво ни носи новата година на пътуване? Кои държави са обявени и какви градове трябва да видим?

В тристата зимата очакваме с нетърпение трудно да се издигнем в самолета и да открием други страни и култури.

Така че можете да планирате следващата си ваканция и да знаете точно къде трябва да изглеждате през следващата година, ние сме събрали дестинациите на тенденциите през 2017 г. за вас.

Trend Destinations 2017: Infinite Expanse в Канада

Дълго време високото качество на живот в Канада е известно в световен мащаб. Гостоприемни хора, налагане на метрополиси и очарователна природа правят Канада една от най-популярните дестинации през 2017 година.

Канада е огромна. Открийте приключенската пустиня и непокътнатата природа на страната. Какво ще кажете за снимка преди фона на канадските скалисти планини?
Всички, които обичат града, идват в жизнените метрополи, като Ванкувър, Торонто или Монреал, докато пазаруват и ядат пълни с парите си.

Дестинации за тенденции 2017: Очарователна природа във Финландия

Открийте северния север от Европа. Земята на "хиляда езера" предлага безкрайни гори, червени дървени къщи с бяла дограма и дневници, включително сауна.
Особено за лятото (около 21 години. Юни) очарова страната. Слънцето не изглежда да отиде и създава грандиозен здрач.

Финландия има разнообразие от хотели с спираща дъха гледка към езерото. Културният интерес открива многобройни ферми, художествени галерии и морски пристанища в южната част на страната. Финландия е оптималната туристическа дестинация, за да диша и зарежда.

Дестинации за тенденции 2017: несравними брегове в Португалия

Бреговете Португалия, особено Алгарве, не само ентусиазираните фенове на водните спортове. Зашеметяващи плажове и скали се редуват с самотни села и оживени градове.

Цялата страна цъфти през лятото, пълно с маслина, цитрусови дървета, както и борове. Отпуснатите и отворени португалски са просто залепени с joie de vivre. Страната предлага точно правилната ваканционна програма от FunsportTarten до уелнес оазис за всеки тип пътуване.

Дестинации за тенденции 2017: Безгранична красота в Гърция

Гърция пътува през следващата година на Бързо платно: Крит, Миконос, Санторини, Халкидики и Наксос установяват все повече и повече за туристическата точка на германците.
Докато други страни се оплакват от празни легла, туризмът процъфтява в Гърция. Полуостровът Халкидики се радва на специална популярност в Централна Македония. Солун, столицата на региона, е избрана през 2016 г. от Ню Йорк Таймс като гурме гореща точка на годината. Полуостров, но не само убеждава с кулинарни изкушения, но и с недокосната природа, културното многообразие и атлетичното разнообразие.

Приятно пътуване до Миконос? Тук отидете директно на осемте най-приятни пътувания за острова!

Цели на тенденциите 2017: Приключенски похот в Мианмар

"Златната земя" предлага туристи крайния ефект на "уау". Едва ли може да бъде изследвана друга югоизточна азиатска страна от масовия туризъм.
В Мианмар ще бъдете посрещнати от местните жители, отворени и топлосърдечни. Има голяма полза. Тук можете да походите или да заемате. Храмовите растения, планинските села и налагането на градове покани за обширни посещения.
Тук можете да пътувате само като само една жена.

Дестинации за тенденции 2017: Екскурзии в Куба

Куба стои за доброразтворена област: цветни реколта автомобили в Хавана, цветни колониални градове, пълна зелена природа, парадистически плажове и карибски високо среди правят почивката си сърцето бие по-бързо.
Открийте влагането на великолепни сгради, оригинални села и очарователни тропически гори. Тук има настаняване за всяка чанта. Най-доброто време за пътуване за Куба е между края на ноември и април.

Trend Destinations 2017: Екзотичен живот в Тайланд

Многостранната страна е и остава популярна като дестинация. Защото тук просто съотношението цена-производителност и сместа от отдих, приключения, партий живот, природни преживявания и екзотика.
Местните жители са много приятелски и изключително полезни. Природата е несравнимо красива и земята доста евтина. Това е особено вярно за настаняване и храна.

Дестинации за тенденции 2017: Средиземноморско чувство в Хърватия

Исторически сгради и модерна архитектура. Евтини B & BS и луксозни уелнес печати. Мечтаещи брегове и самотни островни светове. Хърватия наистина трябва да предложи правилното място за всеки тип ваканция.
Разнообразни пейзажи, тюркоазена синя вода и живописни градове правят земята на Адриатическо море реална ваканция!

Желаете ви много промяна в ваканцията? Тук идвате директно в съветите на острова за Хърватия.

Дестинации за тенденции 2017: Късмет в Слънчев остров в Испания

Особено балеарските острови и канарчета остават популярна дестинация за почивка през 2017 година. И особено заради вашата гаранция за времето. Тук можете да се отпуснете, да се отпуснете в фантастични заливи и да се насладите на прекрасна храна.
Също така сравнително краткото пътуване, предлагането на велики развлечения и евтини оферти правят островите в Средиземно море привлекателно и търсено.

Дестинации за тенденции 2017: Насладете се и се чувствате добре

Фитнес, уелнес и здравословна диета са високи през следващата година. Уелнес съоръжения, спортни клубове и хотели с балансирана храна очакват вход за дъжд. Това се фокусира върху услугата и качеството на предложенията във фокуса.

Дестинации за тенденции 2017: Кратки пътувания модерен от всякога

2017 са кратки почивки на върха на скалата на популярността. Повече и по-малко хора планират голям годишен отпуск. Предпочитате да бъдете по-често срещани и по-къси на турне.
Кратката почивка от ежедневието е точно правилният начин да пътувате за много. Особено обявени са, уелнес и романтичен уикенд, както и градските пътувания до Бордо, Женева, Лисабон, Копенхаген или Цюрих.

Крайните акценти за вашия мечтания уикенд можете да намерите тук!

Фантастични парадизиачни плажове и кристално чисто море? Кликнете през галерията!

Също така на Gofeminin: от Sylt до Бора Бора: Мечтайте плажове с гаранция на дълги разстояния
© Istock