измажете дървените греди, отворени за дифузия или вентилирани

Особено при фахверкови къщи, измазването на дървени греди може да бъде интересно по модни причини или поради неестетични повърхности. Същото се отнася и за вътрешните дървени греди, които трябва да "изчезнат" по оптични причини. Измазването обикновено не е проблем и специалните мрежи за мазилка мостят дървените повърхности.

Гипсови мрежи като основи от гипс

Ако дървените греди образуват незаменима носеща конструкция, но не са подходящи като декоративни предмети, те могат просто да бъдат поставени под слой мазилка. Тъй като в повечето случаи има измазани повърхности около гредите, като обикновен тип мазилка, преодоляването на лентите на лъча се преобразува.

  • Прочетете също - дървени лъчи добре проветрени
  • Също така четете - винтови греди с дървени конектори
  • Прочетете също - лекувайте дървени греди срещу гниене

След излагане на гредите, почистващите мрежи могат да бъдат прикрепени към повърхностите на гредите. Теоретично, резба, богата за фиксиране, тъй като по-късният гипс се развива чрез сушене на независимост. За разликите в дълбоко време между греди и заобикаляща зидария, грунд почистване трябва да запълни кухината. Върху получената равнинна зона, една равномерно измазана стена се генерира непрекъснато.

Механично почистване

Предварителността на баровете изисква много по-ниски усилия, отколкото за боядисване на греди. Обработката на дървените греди е ограничена до почистване и грапавост. Следователно, механичната обработка, използвана за излагане на дървените греди, обикновено е достатъчна.

Класическа експозиция и предварителна обработка може да се извърши чрез четкане или пясъкоструене. Най-важният резултат е премахването на всички разхлабени части. Трябва да се обърне внимание на всички композити, които се вкарват между зидарията и гредите. Те не трябва да се повреждат.

Дифузионност и корозия

Като вид мазилка е от съществено значение да се изберат дифузионно отворени продукти. По-специално в случай на цветни мазилки, добавените цветни пигменти или агенти могат да намалят дифузивността на мазилката. Препоръчва се съветът на професионалист, за да се избегне по-късно изпотяване на решетките. Специалните вентилатори за почистване могат да осигурят допълнителна вентилация за измазаните греди.

Ако металните части като декоративни винтове или задържащи клипове се спазват съответно на лъча, трябва да се вземе предвид за свободата на цимента, за да се изключи корозията под мазилка.

Съвети и трикове не използвайте бързи сухи мазилки. Те могат да доведат до лъча поради бързото им втвърдяване към стрес натоварвания, които не се справят с физическата промяна на силовите ефект. Могат да бъдат създадени чипсове и колони в дървения лъч.