Дървена къща за оптични и функционални причини

Прикритото прикритие се използва за промяна на дървена къща, за да даде подсилена защита на времето или за намаляване на усилията за грижи. Не във всички случаи е необходима, която е необходима или идентична. Много чувство може например да направи фасада в състояние към метеорологична страна. Вентилацията винаги трябва да бъде.

Винаги е необходима вентилация

Когато се използват дървени къщи, плочи или херпес. Винаги трябва да сте монтирани с разстояние до външната стена. Както стените на къщата, така и фасадата, ако са направени от дървени съставки, трябва да могат да дишат. Подструктурата осигурява въздушен поток. Дали облицовката се извършва в плоска или припокриваща се форма на чангс е без значение.

  • Също така четете - бетонна база за лепило за оптични причини
  • Също така четете - дървена къща със стилна дървена фасада
  • Също така четете - систематично обновяване на дървена къща

Регулиране на водата и регулиране на влагата

Дървото на органичното вещество регулира баланса на влагата си предимно от себе си. Въпреки това, за изграждането на дървената къща и маскировката трябва да се спазват законите за Picial. Евтини ъгли на валежи, високи нива на изтичане при големи скорости и избягването на вода на фасадата са задачата на маскировката. Ето защо, почти всички панели с благоприятен ъгъл на наклона и евентуално полезни профили са монтирани.

Материални панели

За прикритие материали като мазилка или метал могат да се използват за естетични или функционални причини. И двете промениха разходите за грижа от решаващо значение. За мазилка дървена къща, чисти дървесни влакна са монтирани като фасада. На дървесните плочи се прилагат минерални мазилки, които се разпространяват по същество и остават.
Трапези листове, например, алумият са наясно с дървена къща. Те са лесни за грижи и служат по-специално като добра защита срещу метеорологична страна. При облицовка с листове трябва да се има предвид, че дъждовната капка може да генерира огромен обем по време на удара.

Изискване за кърмене на маскировки

Един от основните въпроси за собственика на дървена къща е грижа за дома му. По-специално, по отношение на очакваните низови интервали, маскировката е критична за. Някои игла ролки образуват сребриста и сива блестяща патина, която образува естествен защитен слой. Тази патрона, предоставена патрона, не трябва да се изтрива с изключение на оптични причини.

Съвети и трикове панелите и фасадите на вашата дървена къща не приемат никаква изолационна функция. Можете обаче да поддържате изолационни ефекти чрез умели монтажни форми. Типичният пример са стайни въздушни канали под фасадата и са насочени към засенчване.