дървена маса отстранете петна с прости трикове

След големите по-леки или дори бели дървени мебели, много тъмни мебели сега са селски маси за хранене в тенденцията. Но тъмната дървесина на повърхността на масата е невероятно чувствителна, когато става въпрос за петна или евентуално горещ съд, който беше внимателно изключен. Подобно на петна и сътрудничество. може да премахне отново, показваме тук в трикове.

Горещ пот изключен?

Всеки го е видял преди, бялото петно ​​на маса за хранене, на което е паркиран горещ съд без борд. Дори топли купи понякога причиняват такива петна. Сешоар от банята може да ви помогне. Специално с восъчни, омаслени или лазерни повърхности, сешовата сешоар е фокусирана върху засегнатата точка за момент. Обикновено можете да гледате, когато петна изчезва.

  • Прочетете също - Отстранете петна от кожа от изкуствена кожа
  • Също прочетете - премахнете зелената пелкра от дървената ограда
  • Също така четете - премахнете петна с белина

Водни петна

Водните петна могат да бъдат отстранени с малко сол и слънчогледово масло. Някои капки масло и някаква сол се дават за първи път на памучна кърпа. След това разтривайте петна от вода с тази смес толкова често, докато мястото е изчезнало.

1. Поставете слънце и сол на парцал
2. Водното петно, така че лакът, докато петно ​​изчезне

Дебели петна в дървото

Особено върху трапезарията мазнини петна не са необичайни. Те ги измъкнаха с различни означава нещо. Най-простият вариант е пяната за сапун. Въведете малко детергент в малко вода, като един с добър дебел спойър, след това ударете сместа с размахване или дори по-добре с електрически разбъркваща пръчка.

Ако пяната е почти толкова стегната, колкото бита върху водата, те го дразнят със суха кухненска кърпа на засегнатите места. Тук пяната трябва да действа нещо, най-вече пяната е по себе си бързо през мазнината. Впоследствие, мастното място може да бъде засмукано със суха кухненска кърпа или кухненска крем.

1. Изплакващ агент в малко вода
2. Избутайте препарата с разбъркване
3. Твърда пяна на петна
4. Суха с кухненска криза след време на експозиция

Съвети и трикове Втори метод за отстраняване на водоотнощта или друг пясък за напитки е пчелен восък. Това се прилага върху петна и след това се нагрява с сешоар. Впоследствие местоположението може да бъде полирано с парцал.