домашно образование: най-добрите безплатни приложения за обучение за деца

Преподаването на деца вкъщи е нов опит за родителите в Германия. В допълнение към материала, предоставянето на учители, особено ученето приложения са добре дошла помощ в учебния ден. Което наистина прави нещо, разкриваме.

Германия през настоящата учебна година 2019/20, според Федералната статистическа служба, около 10,91 милиона студенти. Понастоящем повечето от тях все още са у дома си поради кризата на Корона и се опитват да работят чрез своята същност на родителите си.
В допълнение към работни листове и задачи от учебници и скоби, учителите изпращат своите ученици, те също са все повече и по-чести връзки към ученето на приложенията на седмичните планове. Най-добрите приложения, които искаме да ви представим днес, от предучилищна възраст до горното ниво.
Четене Съвет: Така училището става успех: 7 стъпки, с които детето ви се научава да научава ученето

Предварително във видеото: ежедневие с деца - така или иначе можете да направите своя дозор

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Anga Обратно

Учебни приложения за деца в предучилищна възраст

Lephantapp
Най-добрият приятел на мишката, малкият син слон, не само има свое собствено предаване, но и отделно приложение. Учебното приложение на слона е разработено за целевата група от тримата до шест години. Следователно навигацията на приложението е чудесна и самоуправляваща се.
Децата могат да гледат къси смешни и собствени филми заедно с малкия слон. Но също така е налице общо 25 минути с дълги епизоди на "шоу с слона". Районът на играта не е твърде кратък в Elephantapp. Има лабиринт, лов на съкровища или лов за "светлина за луната".
Цялото съдържание на приложението е идеално насочено към възрастта между три и шест години. Безплатното приложение също идва без реклама. В допълнение, родителите могат да следят времето на екрана на детето си, като използват "слонната wecker" и сигурно да го ограничат. Приложението за операционни системи iOS и Android е достъпно.
Също така интересно: Разпознаване на типове учене: Така че помагате на детето си в училище

Diemaus App
И ако малкият слон има собствено приложение за обучение, тогава голямата му приятелка на мишката. В продължение на много години, голямо и малко шоуто с мишката. Със съответното приложение децата от четири години с мишката могат да гледат безброй сьомга и имуществени истории, да се информират подробно за текущите теми, като коронавирус, и разбира се играят малки игри. Ученето никога не е било забавно.
Голямо предимство на приложението: идва от ръцете на WDR и идва, дори ако е свободно, без реклама. Тя е изцяло приятелска за деца и всяко съдържание работи по приятелски настроени към детето. Подходящ е за операционни системи за iOS и Android.
И дори по-големите деца ще се забавляват много с приложението. Сам за малките филми за всички видове теми си струва приложението.
Четене Съвет: От кита до училище: така че помагате на детето си в училище

Учебни приложения за ученици от началното училище

Изискванията за приложение за учене за начални ученици вече са малко по-сложни. За първото познаване на писма и номерата трябва да бъдат укрепени, четенето и изчислението трябва да се практикуват и забавлението не трябва да се пренебрегва.
Антон Приложение
Голяма комбинация от всички тези неща предлага безплатно приложение за обучение Антон. Той съдържа класове от 1 до 9/10 за темите немски и математика, уроци и музика. В допълнение, разтворители за темата биология на клас 5 и 6. Тук може да се практикува немски като втори език на етапи 1 и 2.
Разхлабете децата правилно, събирайте монети. Можете да използвате тези монети по-късно, за да играете. Това означава, без усърдие няма цена. Защото играта може само да, кой е решен предварително задачи.
Приложението за обучение идва без реклама. Учителите могат дори да изберат задачи за своите ученици в приложението и да депозират на борда на класа. Супер практично, защото тогава си спасиш досадния печат на работни листове.
Подходящо е приложението за операционни системи за iOS и Android.

Малката гора треска
Приложението Малката гора треска Носи много деца в училище за домашни животни. Често темата за горите е в уроците по темата от клас 3. Много от нас вероятно пътуват в гората с потомството, така че целият свеж въздух грабва и се движи. Така приложението за обучение отговаря на две изисквания: предава знанието и е смислено забавление.
Вие научавате нещо за жителите на гората и как те звучат, дървесни видове, различни етажни слоеве и много други. Освен това децата могат да тестват знанията си в горски викторина.
Разработено от Федералното министерство на храненето и селското стопанство, това учебно приложение също идва без реклама. Той е достъпен за всички операционни системи за iOS и Android и няма възрастови ограничения.

Прочетете теста за четене на обучение
Приложението Прочетете теста за четене на обучение се дължи главно на първи и втори клас, защото ето как се разкрива името, четенето на фокус. Заедно с мама и бебето-кануру, потребителят на приложението за обучение отива в библиотеката. Тъй като бурята е разпространила малко хаоса и книгите са странни на пода.
Детето вече може да избере книга и да реши дали иска да чете сам или с помощ. Анимацията на приложението проектира цялото много игриво. Под точката "хмел" идва чистата игра не е твърде къса.
Подходящо е приложението за IOS и Android електрически системи.

Четене Съвет: Допълнителни училища: Кое училище е подходящо за детето ми?

Учебни приложения за междинното ниво

Дуолинго
Речникът вероятно научава никой, а също и граматиката също е мразена много студенти. Игривите могат да бъдат езици, но с приложението за обучение Дуолинго уча. Английски, френски или испански, след кратък тест за класификация, учениците могат да научат малко тук всеки ден.
Може да се научи с или без регистрация. Който иска да запише напредъка си, но би искал да заснеме профил. Защото графиката на напредъка може да бъде още по-добра всеки ден.
Приложението за обучение все повече се фокусира върху начинаещите, така че тези, които първо трябва да подвеждат основните характеристики на един език. Но разбирането и произношението могат също да бъдат практикувани с приложението, така че можете да научите нещо като напреднал.
Приложението за IOS и Android операционни системи.

Фотомат
Също така на всички ученици не е на всички ученици в горната част на списъка с любими теми. Помагайки тук с малки или по-големи проблеми с компютрите Фотомат.
Мотото на приложението е сканиране, решаване, обучение. Защото вашите собствени задачи могат да бъдат сканирани. При индивидуални стъпки ученикът е доведен до решението, може да види дали неговият изчислителен път е имал грешка. В края е правилният резултат и се надяваме също и учебен ефект.
Приложението е подходящо за студенти, които са трудни за справяне с математиката от средната класа, но и за тези, които предпочитат нищо за решаването като математически пъзел. Особено подробни стъпки, но и анимационните стъпки за изчисление довеждат математиката на всички по-близо.
Налично е приложението за обучение на IOS и Android операционни системи.

Училищно знание под ръка
Приложението за обучение Училищно знание под ръка Служи като справочник за най-важните теми на оценките от 5 до 10. Математика, немски, чужди езици и наука, всички могат да се разглеждат ясно и сортирани по подтеми в приложението.
Функцията за търсене улеснява намирането на определени теми в допълнение. Специален плюс: приложението е достъпно и в офлайн режим.
Налични са училищните знания за всички операционни системи iOS и Android.

Учебни приложения за горното ниво

Пост
На горното ниво става в големи стъпки към гимназията. Особено изпитите, маркирани с нервите на много студенти. Компактни знания и практически упражнения Намерете ученици в приложението за обучение Пост. В допълнение, потребителите на приложението имат достъп до всички силни училищни книги, включително завършилите стари гимназии.
Можете да качите вашите собствени бележки в приложението и да го вземете навсякъде. Имате достъп и до учебното съдържание на други студенти. Също така страхотно: може да се намери онлайн учебни групи.
Бакшиш: Благодарение на пандемията Corona, Stustisermer в момента е свободен за всички в премиум версия.
Налично е студентът за обучение на App StudySerter за операционни системи за iOS и Android
Да не би и: Тест за ориентация: Кое проучване ми подхожда - и защо?

прост
Приложението за обучение прост е насочена към студенти и студенти, които търсят помощ предимно в науката. Математика, органична, химия. Физика, икономика, но и немска, география или история може да се научи чудесно тук.
Който инсталира приложението, трябва да отговори на няколко въпроса в началото, така че съдържанието да е съобразено с потребителя. След това е налице съдържанието от различните области. Основната версия на приложението е свободна, която иска да научи малко по-интензивно и напредъкът напред трябва да мисли за версията на неограничена.
Appleclub приложение за операционни системи iOS и Android е на разположение.