Аз се възхищавам на тялото си!"- Така горд плюс-размер модел Тес Холидей представя Вашия бебешки корем

Да, Тес Холидей е нещо повече от малко криво. И все пак тя не иска да задържи бебето си от света.

Моделът с големи размери Тес Холидей се появи в заглавията преди около година, когато бе подписана в агенция като "най-големият " професионален модел. Оттогава криволичещият американец върви по стръмна крива на успеха, която само сочи нагоре. Но Тес не само се справя невероятно добре в професионален план, но и в частен план. 30-годишната е бременна за втори път и се радва на бременността си.

Моделката, която носи размер 50, споделя снимка на бебешката си подутина в Instagram и пише: „Всеки път, когато гледам корема си, си спомням колко невероятно е тялото ми. Въпреки че преди имах бебе, тогава не се обичах наистина. Сега всяка стъпка, всяка болка са невероятни за мен."

Всеки път, когато гледам корема си, ми напомня колко невероятно е тялото ми. Въпреки че преди имах бебе, не се обичах изцяло.. Така че сега всеки ритник, всяка болка са невероятни за мен. Постоянно се срамувам и критикувам, че съществувам в това тяло, но проблемът не е в моя размер, а в невъзможността на другите да разберат, че красотата не е предварително опакована в един размер. Прегръщам стомаха си, става все по-голям, стрии и обичам този малък живот, който отглеждам ?? @nickhollidayco motherhoodrising babyhollidayontheway effyourbeautystandards 28weekspregnant

Един от Плюс Модел | Мамо | Феминистка? (@tessholliday) снимка публикувана на януари. Март 2016 г. в 9:32 ч

Миналия юни Тес обяви, че очаква бебе с партньора си Ник. „Определено не беше планирано и в началото бях малко изнервен, но сега съм щастлив“, казва моделът. Тес вече има син - 10-годишната Райли - от предишна връзка. „Когато имах сина си, бях само на 20 и не знаех какво да правя и също нямах помощ“, обяснява майката. "Наистина се радвам, че мога да опитам отново и да имам подкрепа."

Въпреки че Тес многократно се бори с критики заради пълната си фигура, тя се научи да не позволява това да я докосне. Тя знае, че красотата приема много различни форми и обича тялото си такова, каквото е. „Възхищавам се как коремът ми расте с бебето, как се образуват стрии и как расте малко живот в мен“, казва бъдещата майка.

© Instagram / tessholliday

И точно това обичаме Тес за подобни твърдения! Защото дори извитите и сладострастни жени са доволни от нарастващите си кореми по време на бременност и - като Тес - искат да споделят снимки от тях. Ние казваме: повече от това!

Дори и с гофеминин: най-горещите модели с размер плюс