Идеи за коледното парти: Тези трикове го правят празнично

Печене на бисквитки, закупуване на подаръци, изработване на декорации - подготовката за Коледа е в разгара си. Планирали сте коледно парти? Тогава тези гениални джаджи не трябва да липсват!

Няма нищо по-лошо от лошото настроение. Няма значение дали сте планирали уютен следобед с греяно вино и бисквитки или истинско парти - гостите ви трябва да се забавляват. За да не достигне барометърът на настроението точката на замръзване, имаме идеи за вас, с които можете да създадете коледния дух. Тъй като тези гениални декоративни хакове и приспособления не трябва да липсват на нито едно коледно парти!

Идеи за коледното парти: перфектната напитка

Абсолютно важно за всяко тържество: напитките. И особено на адвентното парти, напитките трябва да бъдат подходящо декорирани. Искате да раздадете няколко чаши шампанско? След това просто добавете няколко семена от нар и клонче розмарин към чашата и стандартната напитка ще разпространи коледния чар.

Една обикновена чаша също може да бъде запълнена с малки приспособления: просто поставете хартиени декорации на ръба на чашата и оставете, например, коледни шапки и елени да създадат коледния дух.

Можете да получите коледни значки за очила например тук на Amazon.

Идеи за коледното парти: снимки като сувенири

Разбира се, красивите моменти трябва да бъдат правилно уловени. Със забавни реквизити за снимки гарантирано ще поставите гостите си в добро настроение. Това прави още по-забавно правенето на няколко снимки.

Тук можете да получите забавни фотореквизити за вашето коледно парти.

Идеи за коледното парти: прибори за хранене в облекло на Дядо Коледа

Искате да организирате малък бюфет за гостите си? Тогава тези супер сладки чанти за прибори за хранене са точно нещо за вашата Коледна трапезна маса. Просто плъзнете приборите за хранене в красивите палта и панталони на Дядо Коледа, разстелете свещи и клони от ела на масата и коледната маса е готова.

Тук можете да закупите смешните поставки за прибори за вашето коледно парти директно от Amazon.

Изработване на календар за приключения „направи си сам“: толкова е лесно да зарадвате другите!

Вашият браузър не може да възпроизведе това видео.

Видео от Aischa Butt