Най-добрите ви приятели скърбят за родителите си - с тази изненада и двамата се разплакват до сълзи

Уверете се, че имате готови кърпички за това видео!

Приятелствата на дълги разстояния не са лесно начинание. Още по-трудно става, когато някой от приятелите преживява труден момент. Така го преживя 21-годишната Хайди Паат от Калифорния. Двете й най-добри приятелки, Ванеса Мендоса и Норма Бейтс, живеят по-далеч и така тримата вече не могат да се виждат толкова често.

Когато Ванеса и Норма загубят родител, Хайди не може да ги задържи толкова добре, колкото би искала. Майката на Норма загуби битката с рака през май 2015 г., а бащата на Ванеса почина от инсулт през март 2016 г.

Затова Хайди се сети за нещо много специално за двамата, когато впоследствие ги изненада на рождените им дни. Тя беше направила персонализирано плюшено мече, направено за всеки от двамата, които пуснаха звуков запис на починалия си родител с натискането на един бутон.

Тя записа реакциите на двамата във видео и след това го публикува в Twitter.

И двамата ми най-добри приятели загубиха родителите си през последните две години, така че ги накарах с мечка с гласовите записи на родителите им ? снимка.Twitter.com / 4UgD6wnqUE

- heidi (@ _Heidi10) 23 март 2017 г

Докато първоначално изразяват ентусиазма си за великия подарък на глас, приятелите бързо млъкват под звука на гласовете на родителите си. И едва трите момичета остават без думи, а сълзите започват да текат - и при нас също!

"Мислех, че се радваш на нещо, което ти напомня на родителите, защото знам колко много ти липсваш", каза Хайди пред 'BuzzFeed '. Тя се беше свързала със сестрата на Норма и проследи видеоклипове във Facebook, за да намери гласовете на родителите за записите.

Ако натиснете мечката на Норма, можете да чуете как майка й пее "Честит рожден ден ". Мечката на Ванеса чува гласа на баща си, който й казва колко хубава изглежда. "Избухнах в сълзи. Отдавна не съм чувала гласа й “, казва младата жена. "Иначе никога не плача наистина."

Нищо чудно, че мрежата реагира по абсолютно емоционален начин на видеото и историята на тримата приятели. "Всички се нуждаем от приятел като теб ", пише потребител на видеоклипа на Хайди. „Вашето приятелство е наистина прекрасно“, казва друг потребител на Twitter.

Но въпреки огромното внимание, което видеоклипът привлече Хайди, това в никакъв случай не беше нейното намерение. Тя искаше да вдъхнови другите и да им даде надежда и утеха. „Хайди не го публикува, за да привлече внимание“, обяснява Норма. "Наистина е просто реално. Не всеки губи родител в толкова млада възраст, но засяга много хора."