В 6. Месец тя губи съпруга си - но благодарение на тези снимки той е с нея

На тези красиви снимки бъдещата майка все още има съпруга си до себе си.

Аманда и Джеси Синдър бяха в облак девет през пролетта на 2017 г. Те се ожениха през март и очакваха дългоочакваното си първо дете. Джеси направи всичко за съпругата си и не напусна нейната страна дори по време на най-трудния период от бременността. Докато всичко стигна до рязък и трагичен край...

На 27-ми. Май 2017 г. Джеси загуби живота си в трагичен инцидент. Той и родителите му събориха дървета в имота на семейството му и бяха ударени от тежък клон. По това време Аманда беше на 6 години. Месец бременна и свят се срина за нея.

Зареждане...

Емоционална фотосесия

Така че, когато дойде време за правене на снимки за бременност, Аманда искаше Джеси с нея въпреки преждевременната му смърт. Тя измисли идеята съпругът й да бъде добавен цифрово към записите след това. Фотографът Шана Логан веднага пламна заради трогателната идея.

По време на снимките Аманда разказа за Джеси и неродения си син. „Докато тя се отваряше, усещах какво преживява“, казва фотографът Шана. "Болката, загубата, но и радостта от бъдещото й майчинско щастие."

Зареждане...

Аманда ще запомни завинаги красивите снимки, направени по време на фотосесията. "Снимките показват любовта ми към него и колко много ми липсва най-добрият ми приятел и сродна душа", каза Аманда в интервю за Huffington Post. "Не успях да го имам до себе си, но той беше с нас по дух - и това символизират тези снимки."

"Синът ми е най-големият подарък "

На 2. През август 2017 г. Аманда роди сина си, малкия Джеймсън. Беше прекрасен и въпреки това толкова тъжен ден за майката, без партньора и бащата на детето си. Особено когато Бейби Джеймсън трябваше да прекара няколко дни допълнително в клиниката поради неочаквани усложнения, Аманда със сигурност би могла да използва своя Джеси.

Но в крайна сметка майка и син успяха да напуснат болницата щастливи и здрави. Освен това двамата винаги имаха много приятели и семейство до себе си, които ги подкрепяха.

Благодарение на Джеймсън, Аманда винаги има част от Джеси със себе си, както тя сама казва. "Синът ми е най-големият подарък, който Джеси можеше да ми остави ", каза новата майка. "Той има тази усмивка, която прилича точно на тази на баща му. Когато го погледна отвисоко и го видя, виждам съпруга си."