Вдъхновение искаше? Магическа коледна украса под 10 евро!

Искри се, блести и радиатори - за съжаление красивата коледна украса често е скъпа. Ето защо сме се направили да търсим деко за ниски цени, за да спрем.

Коледният шев, прозорците на магазина в градовете се запълват неумолимо с блестящи топки и приказни светлини и толкова бавно, списъкът със задачи в главите ни е допълнително коледната украса. И накрая, все още иска да бъде кредитиран и окачен.

Всеки, който иска да лекува нова коледна украса тази година или обикновено не разполага с много голям фонд на коледната палуба, която бързо ще открие, че голямата коледна украса има тяхната цена.

Така че след това къщата изглежда празнична след това - и без да се налага да харчим огромни манекени - имаме списък от осем големи декорации за вас, които дори не струват десет евро!

Коледна украса под 10 евро: хвърля възглавница в комплекта от 4

Нищо не оставя вашия дом толкова празничен, като уютния текстил. Ето защо trobbies също са идеалният начин да пропуснете дома ви коледно докосване. Голямото нещо е, че лесно можете да преработите възглавниците след коледния сезон с нови препратки към всеки сезон.

Тук можете да пазарувате четири коледни възглавници (45.7 x 45.7 см) директно в Amazon.*

Коледна украса под 10 евро: блестяща коледна звезда

Красивите коледни звезди са не само, че те дават красиво осветление на прозореца, но и че те също са страхотни обекти на деко в затвораното състояние. Всеки, който винаги е преминал към сергиите с (скъпите) коледни звезди досега, ще обича тази звезда за по-малко от десет евро!

Тук можете да поръчате 3-комплект коледни звезди директно от Amazon.*

Четене Съвет: Направете коледна украса: 7 гениални идеи за след това

Коледна украса под 10 евро: Коледна украса

Никога не можете да имате достатъчно декорации на коледна елха. В края на краищата той няма да бъде лош и може да украсявате коледната елха всяка година по различен начин! Някои бижута са още по-добри във времето: реколта Коледа декорация дава на вашия дом директно по-различен вид.
Vintage все още не е тази сладка котка, но тя изглежда така и какво не може да бъде. Тук можете да пазарувате красивата котка за коледната елха в Ото.*

Коледна украса под 10 евро: традиционна коледна краставица

Ако сега ви питате какво е коледно краставица, моля: не се отчайвайте, обичай идва от САЩ. Там, така наречената "коледна киселина" е скрита между понятията на зелени ела и тази от семейството, която го открива първо, получава допълнителен подарък. Така, очите!

Тук можете да пазарувате ремарке с коледна елха Гюрон директно в Amazon.*

Зимни пейзаж в стъклото: приказна деко за правене на себе си

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Aischa Butt

Коледна украса под 10 евро: коледно дърво

Заледяването на коледна елха определено е върхът! Повечето хора просто съдържат скучния съвет по него, който можете да си купите подходящи за топките. Но защо всъщност? На върха на коледната елха, творчеството не е ограничено. Какво ще кажете за тази година с ангел или звезда?

Тук можете да пазарувате стилна звезда LACE кадифе 5 дървени звезди директно в Amazon.*

Четене Съвет: Тези 4 коледни дървета правят наистина нещо!

Коледна украса под 10 евро: стилна декорация на дърва

На дървени букви не можете да бъдете в областта на обзавеждането. На LED букви не. Защо да не използваме и двете тенденции и да намалите за малка цена на Коледа?
Тук можете да пазарувате "Коледа" LED букви директно в Amazon.*

Четене Съвет: Това са най-красивите тенденции в декорацията за Коледа 2020!

Коледна украса под 10 евро: сладък сняг

Снежните топки викат ... Коледа!"И следователно може да липсва в никаква празнична украса.
Тук можете да пазарувате красиво копие на otto.*

Коледна украса под 10 евро: гениални чанти за прибори за хранене

Класически случай на: Не ми трябва, но трябва да имам! Тези сладки прибори за приготвяне са прав да дадат на вашия Festboard, че сигурно нещо. Те са неочаквано, те са сладки и те са супер евтини.

Тук можете да пазарувате 6-комплект чанти за прибори за хранене директно в Amazon.*