е Брадли Купър сега или не?

Преди една седмица, сърцата на жените все още бяха по-високи в света, отколкото ругарската кухня обяви, че Брадли Купър се е върнал. Въпреки това, това не изглежда правилно ...

На последните слухове, че Брадли Купър ("Американска шума"), разделена след една година връзка от Приятелката му Суки Уокихаус, очевидно нищо. Вместо това двойката все още беше тежка в любовта, съобщиха приятели!"Брадли и Суки все още са няколко."Актьорът и британският модел не са наблюдавани в обществеността в Лос Анджелис в началото на март в Лос Анджелис в началото на март след наградата Оскар. Водникът обаче беше наблюдаван, когато пристигна на летището в Лос Анджелис миналия уикенд - вероятно да прекара няколко дни заедно с любимата си.
Когато двамата се срещнаха през февруари 2013 г. в Лондон, се казва, че Брадли Купър е впечатлил модела не само с неговия чар, но преди всичко с неговата интелигентност. Приятел на 22-годишния наскоро разкри: "Тя вече го беше събрала в чекмедже с всички останали глупави актьори, но Брадли наистина я изненада. Той говори свободно френски и има цяла купчина книги до леглото му. Има наистина изискани книги, които понякога дори скочи в раница, така че той няма да стане скучен по време на пътуване."Междувременно има дори слухове, водоставината Суки щеше да мечтае за ангажимент с 39-годишният:" Той е различен от всички хора, които обикновено се срещат с Suki в света на модела си. Той е умен и секси. Няма нищо, което може да направи погрешно."

Последните новини Брадли Купър Сватбени породи: Брадли Купър казва 2015 г. да