Е дебел е равно на грозно? Тази реклама за детски филм ни шокира

Новото издание на класическата приказка Снежанка спира дъха ни. Какво е мислил продуцентският екип??

Класиката на Дисни "Снежанка и седемте джуджета " току-що беше представена от корейски продуцентски екип като анимационен филм под името "Червени обувки и 7-те джуджета " на фестивала в Кан. Сега рекламното послание за анимационния филм предизвиква много негативни критики

Рекламният плакат за филма показва стройно момиче на високи токчета и пълничко момиче с обувки в ръка. И двамата трябва да представляват Снежанка. До него е изречението: "Ами ако Снежанка вече не е хубава и джуджетата вече не са толкова малки?"- Да, какво тогава?

Интернет общността не се шегува

Интернет общността не се шегува с тази маркетингова кампания, защото мирише на измама на тялото, почти като истинска обида. С добра доза черен хумор може би може да се получи много забавна пародия. Въпреки това анимационните филми обикновено са предназначени за децата от целевата група и тогава предаденото послание е всичко друго, но не и забавно.

Как получи това одобрение от цял ​​маркетинг екип? Защо е добре да се каже на малките деца да са дебели = грозни? [email protected] снимка.Twitter.com / PVhgwluG ™

- Tesess Holliday ? (@Tess_holiday) 30. Май 2017

Плюс модел модел Тес Холидей, плаката на филма също забеляза. Чрез Twitter, тя се превръща в синхронизатора на новия снежен бял, актрисата Chloë Grace Moretz: "Как биха могли да бъдат одобрени от цял ​​маркетингов екип? Защо е добре да кажем деца, мазнини означава грозно?"

20-годишната актриса трудно може да повярва и да се чука: "Аз съм също толкова шокиран и кисел, колкото всеки друг. Това не е одобрено от моя екип и аз."

Сега съм напълно прегледал mkting за червени обувки, аз съм също толкова ужасен и ядосан, колкото всички останали, този wasssn е одобрен от мен или моя екип

- Chloë Grace Moretz (@chloegmoretz) 31. Май 2017

Въпреки това, Chloë е ясно критикуван от техните последователи. Опасяват се, че в самия филм ще последват допълнителни обиди, които актрисата вече е трябвало да види по време на дублажа. Трейлърът на филма вече не е достъпен онлайн след всички публични критики.

Зареждане...

чрез GIPHY

Надяваме се, че в самия филм няма да има повече тяло и други обиди, като в неуспешната маркетингова кампания. Филмът трябва да излезе по кината през 2018 година. Сега продуцентската компания спря всички кампании за филма.