Да, бях в красотата док!"Sonja Zietlow най-накрая поставя признание

Ние познаваме!

Много знаменитости упорито държат слуховете, че са си положили за красотата си под ножове. Така че и с RTL водещия сината Zietlow, която винаги абсорбира тези слухове яростно. Досега!

Защото в разговора с 48-годишният сега изостави признание и обясни какво точно е било позволено да се направи док за красотата с нея и защо лицето й е все още толкова гладко след цялото време.

"Един до два пъти годишно да си позволя да изплювам ботокс. В допълнение, направих тази и последната зима мезо и карбокси терапия ", казва Zietlow. "Още през 2003 г. имам малко хиалурон в назолабиалните гънки. Не мога да си спомня толкова точно, но мисля, че това се повтаря веднъж. Това спира много дълго. Освен това, аз също трябва да загубя кръв. След това кръвта се обработва в крем в сложен процес."

В допълнение, модераторът има много специална грижа, така че кожата ви остане да остане тийнейка: "Това, което направих дълго време: винаги почиствам кожата си с четка и органичен пилинг. Освен това използвам дишаща маска за влага в продължение на три години."

Някак си освежи тази откритост, или? А сега, където можем да се възхищаваме на сината отново ежедневно в лагера на джунглата, разбира се, ние сме особено доволни, когато не трябва да се питаме как те запазват тази гладка кожа. Тайната разкрива!

Голямата преди - след сравнението на хирургията на знаменитостите: