Jay Z и благотворителният концерт на Западния план

Двата хип-хоп гиганта се твърди, че работят по благотворително действие. Те бяха вдъхновени от сър Бън Пайп.

Jay Z и Kanye West очевидно организира благотворително шоу. Двамата рапъри искат слухове да влязат в стъпките на сър Бън пари и да събират средства с нестопанска цел за жертвите на епидемия Ебола.

Парите споделят в началото на седмицата, че той е нова версия на коледните хитове ", те знаят, че е Коледа за добрата кауза?Искам да записвам. За това той получи някои размери от музикалния бизнес като Адел, една посока и Ед Шеран с лодката. Приходите от продажбите са изцяло в кризата в Ебола в Западна Африка.

Последните новини Beyoncé Knowles След инцидента на вентилатора: Beyoncé има косата!

Джей Z и запад очевидно бяха така, че искат да го направят сега. Джей Z и Kanye чуха за благотворителността, която излиза във Великобритания и реши, че САЩ трябва да направят нещо. Така че те решават да организират концерт и приходите да дарят жертвите на ебола ", предаде вътрешността на британския вестник" ежедневна звезда ".

Според слуховете Beyoncé изпълнява в концерта, но вече са поискани други звезди. Така художници като Риана, Кати Пери, Ники Минай и Стиви Чудото са в горната част на списъка с желания на двата музикада. "Двамата знаят, че ще стане голяма, но целта им е да поставят най-голямото шоу на света на краката", така че вътрешността продължава.