Дженифър е дълъг до" Дюрр "? Феновете критикуват разкриването на снимка

Бакалавърският победител Дженифър отдавна споделя с нейните последователи наскоро гореща снимка от празника. Но много потребители хвърляха 25-годишните, преди да сте твърде "Дюрр".

В началото на годината Дженифър отдавна е победил сърцето на Бакалавър Андрей Манголд. Оттогава тя се радва на живота заедно с него като двойка, а двамата са много заедно - независимо дали на почивка или събития.
Във видеото: Така ще се застрахова Джени за нейната фигура

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Esther Pistorius

Но тексът е треньор на zumba изключително без вашия розенкавалиер. 25-годишният се радва на няколко слънчеви дни на почивка на Фуертевентура с приятелка.
Разбира се, фитнес-ентусиазираният случай също публикува някои снимки в Instagram. Наред с други неща, гореща картина в бански костюма на балкона на хотелската стая. Въпреки това, тази разкриваща картина не само има положителна обратна връзка.

Погледнете този пост в Instagram

Принос, разделен на Jennifer Lange (@Agentlange) на 19 октомври 2019 г. в 4:54 PDT

- Малко много Дюрр."

Някои потребители на Instagram се качват в коментарите на слънчевите снимки над фигурата на Джени. Така че потребителят пише: "Защо толкова тънък? Казахте, че сте 1.73 метра и тежи само 58 кг. Приятелката ми е също толкова голяма и тежи 67кг, която изглежда по-добре."
Други коментари на омразата бяха: "Вие наистина не сте грам мазнини", "dürrres frame" или "малко много Дюрр."